Kaja Kamp: København havde læst på lektien


09.01.2020 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Photo Overlund

For anden gang på halvanden uge stod TTH overfor København Håndbold, da sjællænderne gæstede Holstebro onsdag aften. Her skulle det vise sig, om TTH kunne tage endnu en sejr, eller om københavnerne ville få deres revanche.

Det blev desværre ikke til en gentagelse af Final4-succesen, da TTH onsdag aften bød København indenfor til årets første hjemmekamp i Gråkjær Arena. I stedet måtte hjemmeholdet indkassere et nederlag på 30-26, og det ærgrer stregspiller Kaja Kamp:

- Vi starter egentlig kampen ganske fornuftigt, og hænger nogenlunde på 1. halvleg. Men hvor vi til Final4 kom ud til 2. halvleg med en god følelse, så kommer vi i dag skidt ud fra pause, konstaterer Kamp, der sammen med sit hold havde svært ved at følge med København i starten af 2. halvleg.

Kunsten at stole på konceptet
Det blev der dog lavet om på de sidste 20 minutter i kampen, hvor TTH kom frem til flere lette kontramål og godt forsvarsspil:

- I løbet af 2. halvleg finder vi noget fint spil frem, og får bedre fat i København i forsvaret. De sidste fem minutter af kampen formår vi faktisk at holde København fra at score, mens vi selv laver fire mål. Man kunne bare have ønsket, at den scoringspause havde varet 15 min. i stedet for fem, så havde det måske set anderledes ud, siger stregspilleren.

Alligevel kan hun og holdkammeraterne tage noget med fra kampens sidste fase:

- De sidste minutter af kampen viser, at vi skal stole på vores koncept. Omvendt må vi også bare erkende, at København havde læst på lektien efter Final4, og havde regnet vores koncept og vores spil ud, konstaterer Kaja Kamp til slut.

Næste hjemmekamp for TTHs damer er mandag den 27. januar mod Viborg HK i Struer Energi Park. Du kan købe billetter ved at klikke på den røde billetknap nedenunder.

Personlig sponsor for Kaja Kamp er Kastrup Vinduet.

Køb billetter her

Del på facebook