Kamp efter Skanderborg-sejr: Vi er lettede


22.10.2019 | Af Morten Toft - Foto: Photo Overlund

Kaja Kamp blev fortjent kåret som kampens spiller efter 26-23 sejren over Skanderborg Håndbold. Det var derfor en lettet og glad stregspiller, der udtalte sig efter kampen. 

- Den her sejr betyder utrolig meget. Nu kommer vi lidt væk fra bunden, og det kan kun booste vores moral efter en svær start på sæsonen, siger Kaja Kamp og fortsætter: 

- Vi er meget lettede lige nu. Der har været et stort pres på os, at vi skulle slå Skanderborg, og vi vil gerne bevise vi ikke hører til i bunden.

Sejren til TTH Holstebro kom i hus efter en føring på 13-10 til pausen, hvorefter et stort udfald satte holdet under et gevaldigt pres. 

- Vi har stadig for store udfald i vores kampe, hvor vi smider en sikker føring væk på ingen tid. Det er lidt blevet en tendens for os, og det gør vi skal kæmpe utrolig meget for at komme tilbage hver gang. Det skal vi gerne undgå, men vi lærer heldigvis af det hver gang, siger Kaja Kamp. 

Kaja Kamp måtte kæmpe meget på stregen mod Skanderborg Håndbold, og der kom "blod på knæene" hos den iltre streg. 

- Jeg kravlede en del rundt på gulvet efter et par løse bolde, må jeg nok erkende. Det var vi flere, der gjorde. Kampen krævede vi ofrede os, og det gjorde hele holdet, slutter Kaja Kamp.

Personlig sponsor for Kaja Kamp er, Kastrup Vinduet

Del på facebook