Kampen om Kiel Final4


27.04.2019 | Af Morten Toft - Foto: Alex Paulsen

TTH-herretruppen er rejst 1.417,9 km. sydpå mod den ungarske by, Györ, hvor den sidste og afgørende EHF-kvartfinale skal spilles lørdag eftermiddag kl. 16.00. En samlet sejr over Grundfos Tatabánya vil sende TTH-mandskabet til EHF Final4 i Kiel.  

Det er uden tvivl en af sæsonens vigtigste kampe, når man i eftermiddag skal forsøge at booke en plads i det prestigefyldte Final4-stævne i Kiel. Til returkampen mod Grundfos Tatabánya har man et stærkt udgangspunkt, da det første opgør blev vundet med 29-24 i Gråkjær Arena, men er det nok med et fem-måls forspring i en forventet heksekedel i Ungarn? 

- Det bliver utroligt svært i Ungarn. Man kan hurtigt smide et fem-måls forspring på ingen tid, så vi har stadig masser af arbejde forude. Jeg vil nok vurdere vores chancer til at være 50/50 for at avancere til Final4 i Kiel. 

Sådan sagde Westerholm umiddelbart efter den første kamp, og den sandsynlighedsfordeling holder stadig stik fra cheftræneren. 

TTH Holstebro er det sidste danske hold i de europæiske turneringer, og det bliver derfor ekstra spændende om vi kan fortsætte eventyret hele vejen. Se kampen mod Grundfos Tatabánya på TV3 Sport kl. 16.00.

Kampen spilles i Audi Arena, Györ med plads til 5.000 tilskuere. 

Del på facebook