Karlsson: Der bliver krig på banen i Lemvig


26.02.2019 | Af Morten Toft - Foto:

Naboklubben Lemvig-Thyborøn Håndbold, er modstanderen for TTH Holstebro kl. 19.30 tirsdag aften. Opgøret spilles i Lemvig.

Mens TTH Holstebro kæmper for at holde fast i top-4, så kæmper Lemvig-Thyborøn Håndbold for at blive i Danmarks bedste håndboldrække. Klubbernes målsætninger er vidt forskellige før tirsdagens lokalbrag, men af den grund bliver det ikke mindre spændende, hvem der tager de vigtige point. 

Playmaker Jac Karlsson, er indstillet på et intenst pres fra de røde tilhængere i Arena Vestjylland Forsikring, Lemvig. 

- Det er kun sjovt at spille de her kampe, hvor tilskuerne ikke ligefrem er vilde med én. Vi ved at vi kommer under et voldsomt tryk i en lille kompakt hal med 1400 tilskuere, som nok formentlig er presset ind. Banen kan meget hurtigt komme til at føles lille, siger Jac Karlsson og tilføjer: 

- Jeg forventer, at der bliver krig på banen i Lemvig. Det bliver intenst; det er jeg sikker på. 

TTH Holstebro har ikke de mest optimale betingelser før lokalbraget i Lemvig. Et intenst kampprogram har sat sine tydelige spor i spillertruppen.  

- Vores bagkæde er stadig hårdt ramt af skader, så vi er tvunget til at spille smalt mod Lemvig. Vi skal rykke sammen i bussen og tage ansvar, præcis ligesom vi gjorde mod Porto. Det er den eneste tilgang der nytter noget, siger Jac Karlsson. 

Og selvom Lemvig-Thyborøn kæmper i bunden af Herre Ligaen, så fastslår Jac Karlsson, at det ikke gør opgaven nemmere.  

- Lemvig har et godt hold, som evner at spille hurtigt. Derudover har de et par backs, som kan smide den ind fra 12-13 meter, og dem skal vi finde den rigtige højde på, slutter playmakeren.

Opgøret mellem Lemvig-Thyborøn Håndbold og TTH Holstebro spilles kl. 19.30 i Arena Vestjylland Forsikring, Lemvig. 

Del på facebook