Kay Smits: Vi er ivrige efter en ny kamp


07.12.2018 | Af Morten Toft - Foto: Alex Paulsen

En svær udebanekamp står for døren for TTH Holstebro. Lørdag aften møder holdet nemlig Ribe-Esbjerg HH i Blue Water Dokken, Esbjerg, og mødet med den storsatsende klub bliver det 3. i denne sæson. En sejr til TTH Holstebro vil betyde tre på stribe. 

Hollandske, Kay Smits, glæder sig til kampen, ovenpå holdets seneste skuffende resultat mod Nordsjælland. 

- Hele holdet er ivrige efter at revanchere den indsats vi leverede sidst mod Nordsjælland. Selvom en skidt kamp ikke siger alt, så må vi ikke gentage de mange fejl som vi leverede. Hvis vi kan minimere fejlene mod Ribe-Esbjerg, så har vi en større mulighed for at finde vores vanlige niveau, siger Kay Smits og tilføjer: 

- Men det bliver uden tvivl en hård kamp, og det bliver vigtigt at vi arbejder hårdt og hjælper hinanden i forsvaret. Det er en af de mange ting som er lykkedes godt for os i den seneste måned, så det skal vi have fundet frem igen.

TTH Holstebro har allerede mødt Ribe-Esbjerg to gange i den nuværende sæson. Første møde var i Santander Cuppen, hvor en sejr på 36-25 kom med hjem til Holstebro. I det følgende ligaopgør mellem klubberne kom endnu en storsejr frem på 34-24. Kay Smits forventer ikke en lignende storsejr i det 3. indbyrdes opgør.

- Ribe-Esbjerg er et bedre hold end da vi mødte dem først på sæsonen i august og september. De har mange nye spillere i denne sæson, og det kunne man tydeligt se i de første kampe mod os. Jeg vil blive overrasket, hvis vi ikke møder et mere sammentømret hold denne gang.

Kay Smits kom i sommer til TTH Holstebro fra 2. bundesliga klubben Wilhelmshaven. Kay udtrykker glæde over skiftet og samarbejdet med holdkammeraten, Peter Balling, på højrebacken. 

- Peter og jeg har et godt samarbejde og på flere punkter har vi flere ligheder i vores spillestil, så det er nemt for mig at lære fra Peter, og se hvordan højreback rollen skal udføres på holdet. Derudover har Peter flere års erfaring i den danske liga, hvorimod jeg stadig er meget ny, så der er han også en stor hjælp. 

Opgøret mellem Ribe-Esbjerg HH og TTH Holstebro spilles lørdag aften den 8. december kl. 20.15 i Blue Water Dokken, Esbjerg. Kampen vises på TV2 Sport med optakt fra kl. 20.00. 

Del på facebook