Kender du TTH's chancer i EHF Cuppen?


22.03.2019 | Af Morten Toft - Foto: Photo Overlund

Har du et overblik over TTH's chancer for videre avancement i EHF Cuppen? Her i artiklen giver vi dig en update før lørdagens kamp mod HC Dobrogea Sud Constanta i Rumænien.

Der er pt. spillet fire runder i EHF Cup gruppespillet, og dermed resterer der kun to runder. TTH Holstebro befinder sig i pulje C, og herunder kan du se stillingen i denne gruppe: 

1) FC Porto Sofarma - 4 kampe - 8 point
2) HC Dobrogea Sud Constanta - 4 kampe - 4 point
3) TTH Holstebro - 4 kampe - 2 point
4) Liberbank Cuenca - 4 kampe - 2 point

FC Porto Sofarma er den klare favorit til at blive etter i puljen, og kan med 1 point mere være sikker på en kvartfinaleplads. For de resterende tre mandskaber er der større usikkerhed om et muligt videre avancement. Og nu bliver det kringlet.

Dette års EHF Cup er designet således, at den dårligste placererede 2'er fra de fire puljer, ikke får videre avancement til kvartfinalerne. Grunden til dette, er at Kiel er seedet i EHF Cuppen da de er vært for EHF Cup Finals. Dermed kvalificerer Kiel sig direkte til semifinalerne efter gruppespillet, og dermed spilles der kun tre kvartfinaler.

At blive placeret som den dårligste placererede 2'er er et muligt scenarie for TTH Holstebro, selvom man skulle gå hen og vinde de sidste to gruppekampe mod HC Dobrogea Sud Constanta og Liberbank Cuenca. 

Med alt sandsynlighed skal der kigges mod gruppe D, hvis TTH Holstebro skal finde en dårligere placereret 2'er i de fire puljer. I denne pulje befinder GOG Håndbold sig på 4 point, og Fraikin BM. Granollers på 3 point. Hvis et af disse hold forbliver på/under 6 point, og får en dårligere målscore end TTH Holstebro, så er der mulighed for avancement for TTH Holstebro. Dette scenarie er naturligvis kun muligt, hvis TTH Holstebro vinder de sidste to kampe. 

Som dette viser, så er det tæt på at være hypotetisk at TTH Holstebro skal gå videre i EHF Cuppen, men scenariet er muligt, hvis alt flasker sig. 

Første skridt på vejen bliver som nævnt mod HC Dobrogea Sud Constana lørdag kl. 17.00. Opgøret spilles i Rumænien. Kampen kan ses LIVE på TV3 Max.

Se alle EHF Cup grupperne HER

 

Del på facebook