Kepic før Odense: En af de sværeste kampe


24.10.2019 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

Ilda Kepic og resten af TTH-holdet kommer for alvor på arbejde fredag aften, når de står overfor nogle af ligaens største stjerner fra Odense Håndbold. 

Som forsvarskrumtap skal Ilda Kepic forsøge at gøre det svært for landsholdsstjerner som Nycke Groot, Mie Højlund og Stine Jørgensen.  

- Det skal gøre ondt på Odense at komme ind til os, og derfor er det vigtigt med en tæthed og hårdhed, da vi ellers bliver udfordret rent fysisk i mand-mand duellerne, siger Ilda Kepic, der glæder sig til at stå overfor stjernerne: 

- Personligt ser jeg det som en rigtig fed opgave. Jeg nyder at spille imod de bedste og det er lidt sjovt, hvis man kan gøre det svært for dem.

TTH Holstebro rejser til Odense med selvtillid i bagagen efter den seneste sejr mod Skanderborg Håndbold. Ilda Kepic understreger dog, at der nu venter en modstander af en helt anden kaliber. 

- Det er en af de sværeste kampe vi står overfor i sæsonen efter min mening. Odense har klasse-spillere helt vejen rundt, men det er ikke umuligt at hente point mod dem. Det viste vi i sidste sæson, siger Ilda Kepic, der håber på, at den seneste sejr var startskuddet til mange flere:

- Det var helt fantastisk med en sejr over Skanderborg, og det var skønt at kunne juble og synge sejrssangen igen. Der behøver ikke gå så lang tid før den næste sang, slutter Ilda Kepic.

Opgøret mellem Odense Håndbold og TTH Holstebro fløjtes i gang fredag kl. 18.30 i Odense Idrætshal. 

Personlig sponsor for Ilda Kepic er, Struer Fysioterapi

 

Næste hjemmekamp
SUPERTORSDAG den 31. oktober
TTH Holstebro (D) # Nykøbing Falster kl. 18.30
TTH Holstebro (H) # Skanderborg Håndbold kl. 20.30

Køb billetter her

Del på facebook