Kepic inden Final4-gensyn: Det skal gøre ondt på København


05.01.2020 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Louise Boo Jespersen

Knap har guldkonfettien fra Final4 lagt sig i Gråkjær Arena, inden TTHs damer igen indtager halgulvet til ligahåndbold. Første kamp på hjemmebanen er onsdag den 8. januar kl. 19.00 mod storsatsende København Håndbold.

Man skal ikke meget længere end en uge tilbage for at finde sidste møde mellem TTH Holstebro og København Håndbold. Her kæmpede de to mandskaber om bronzemedaljen ved Final4. En kamp som TTH vandt.

Onsdag aften gælder det så kampen om to point til ligaregnskabet og TTHs Ilda Kepic har opskriften klar:

- Det bliver formentlig en svær kamp. København kommer stensikkert med langt mere, end hvad de gjorde i bronzekampen ved Final4.

- Omvendt ved vi også fra bronzekampen, hvordan vi kan ødelægge deres rytme i angrebet. Vi skal fortsætte med at være aggressive i vores forsvar, så det gør ondt på Københavnspillerne at komme ind til os under tremeteren, siger Kepic og henviser til det gode forsvarsspil holdet har præsteret den seneste tid. Her har Ditte Vind vist flotte takter i målet, og holdet har gennemsnitligt kun lukket 22 mål ind de seneste tre kampe.
 

Stjernen Mia Rej
København Håndbold har specielt én spiller, der kan true denne målstatistik: Playmakeren Mia Rej er ligaens suveræne topscorer og en trussel for ethvert ligahold. TTHs Maria Mose synes dog at have regnet den ud, forud for onsdagens kamp:

- Det bliver en kamp med masser af tempo. København spiller bevægeligt med Mia Rej i spidsen, så det handler om at stå godt i forsvaret og svare igen ved at løbe meget. For min skyld må Rej gerne score 12 mål – så længe vi kan holde de andre fra at score, siger Maria Mose med et smil.

Det er på onsdag klokken 19.00, at der igen fløjtes op til ligahåndbold i Gråkjær Arena. Du kan købe dine billetter ved at klikke på den røde billet-knap nedenunder.

Personlig sponsor for Ilda Kepic og Maria Mose er Struer Fysioterapi og Vestforsyning

Køb billetter her

Del på facebook