Kepic inden Horsens-kamp: Vi skal være 110% klar


04.11.2019 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Ole Mortensen

Der er lagt i kakkelovnen til en hæsblæsende kamp, når TTHs damer torsdag den 7. november tager imod ligaoprykkerne fra Horsens Håndbold Elite til den sidste hjemmekamp inden VM-pausen.

TTHs damer har haft en opadgående formkurve de seneste kampe, hvor det er blevet til point mod Silkeborg-Voel og sejr over Skanderborg Håndbold. Desuden formåede holdet at give pokalmestrene fra Nykøbing Falster kamp til stregen i seneste opgør. Alt dette giver gejst til den kommende kamp mod Horsens, der pt. ligger på ligaens 14. plads, to pladser under TTH Holstebro:

- Det giver selvfølgelig en god følelse, at vores formkurve er opadgående, men det stiller os ikke anderledes. Vi skal stadig være 110% klar til at vinde kampen mod Horsens, så vi kan komme væk fra ligaens bundplaceringer”, siger TTHs Ilda Kepic.
 

Højt tempo og en giftig svensker

- Vi skal være klar på det høje tempo Horsens kommer med, og så har de en dygtig playmaker i Melissa Petrén, som har været afgørende med alle sine mål og assists. Men overordnet set er det en kamp vi kan vinde, udtaler Ilda Kepic

Torsdagens kamp mod Horsens er damernes sidste hjemme i Gråkjær Arena inden HTH Ligaen går på VM-pause i december måned. Og hjemmeholdet går på banen med en klar mission:

- Vi skal vise os selv og folk omkring os, at vi er bedre end vores nuværende placering, afslutter Ilda Kepic

Du kan hjælpe TTH med at sikre to vigtige point mod Horsens torsdag den 7. november klokken 19.00 i Gråkjær Arena.

Ilda Kepic er sponseret af Struer Fysio og Fodterapi

Køb billetter her

Del på facebook