Kier inden Kolding: 'Vi er klar!'


08.04.2022 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

End ikke Hollywood kunne have skrevet en mere spændende afslutning på grundspillet i herreligaen. Kolding venter på udebane i den afgørende kamp og Rasmus Kier er max klar.

I morgen bliver det afgjort, hvem der overlever i herreligaen, og hvem der må rykke med Skive ned i landets næstebedste række. Rasmus Kier giver sidste melding fra TTH-lejren, der er klar til at tage kampen op i Kolding:

- Vi er så klar, som vi kan blive. Jeg synes, vi har forberedt os godt, og vi har lagt en god game plan.

’Alle elementerne er til stede’
Hos lørdagens modstander KIF Kolding forventer man mellem 4.000 og 4.500 tilskuere i Sydbank Arena. Og udsigten til en fyldt hal er noget, der tænder Rasmus Kier:

- Alle elementerne for en god håndboldkamp er til stede: Det er en altafgørende kamp, hallen er fyldt og begge hold vil gøre alt for at vinde. Det bliver for fedt!

Lørdag klokken 13.00 ruller fire busser fyldt med TTH-fans fra Gråkjær Arena og Rasmus Kier glæder sig til at til at se de hvidklædte støtter på tribunen i Sydbank Arena i Kolding:

- Vi glæder os til at se, og ikke mindst høre dem på lægterne. Vi sætter utrolig stor pris på den opbakning, vi oplever fra baglandet lige nu. De skal bare give den max gas i morgen, lyder opfordringen. 

Personlig sponsor for Rasmus Kier er Hvide Sande Bryghus. 

Del på facebook