Kier: 'Vi skal gøre det meget, meget bedre'


23.04.2022 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Rasmus Kier og Andreas Toudahl var langt fra tilfredse med indsatsen i gårsdagens kamp. Hør hvad de to aktører sagde efter kampen her:

Rasmus Kier er altid garant for vildskab og ild i øjnene. Men efter nederlaget til SønderjyskE var det tomheden der fyldte i højrefløjens øjne. 

- Jeg er mest af alt helt vildt skuffet. Vi spiller niveauer under, hvad vi har gjort i de seneste kampe, og vi skal gøre det meget, meget bedre i en kamp som denne. 

Cheftræner Andreas Toudahl er enig i Kiers udlægning af kampen:

- Vi er slet ikke tilfredse med den måde, vi præsenterer os i dag. Den fremgang, vi har set de seneste kampe var ikke til at spore, og vi rammer aldrig den fysik det kræver, når man spiller mod et hold som SønderjyskE. 

Frem med ’Det-skal-fandme-være-løgn’-attituden
Allerede på tirsdag skal TTH-mandskabet i kamp igen, når Skovbakken venter i pokalturneringen. Og her forventer Toudahl et helt andet udtryk fra sit hold:

- Jeg forventer en trodsreaktion og en ”det-skal-fandme-være-løgn”-attitude; startende når vi møder ind til træning i morgen (lørdag red.) Vi er gode, når vi gør tingene som et hold, men hvis vi begynder at blive individuelle i vores præstationer, så ender som i dag. Der venter os en vigtig opgave i at få evalueret kampen mod Sønderjyske, og derefter få indstillet os til kampen mod Skovbakken.

Kampen mod Skovbakken spilles tirsdag aften klokken 19.00 i Vejlby Risskov Idrætscenter. 

 

Del på facebook