Kildelund før Aalborg: Vi skal ramme et højt niveau over hele linjen


30.04.2019 | Af Morten Toft - Foto: Louise Boo Jespersen

Armene er knap nok kommet ned efter lørdagens EHF-triumf i Ungarn før TTH Holstebro igen skal i ilden. Tirsdag aften kl. 20.30 møder man grundspilsvinderne fra Aalborg Håndbold til den tredje kamp i DM-slutspillet.

Kasper Kildelund håber på at man kan give de røde kamp til stregen i Gråkjær Arena Holstebro:

- Vi er kommet hjem fra Ungarn med et selvtillidsboost og det boost skal vi forsøge at videreføre til kampen mod Aalborg, så vi kan give dem kamp til stregen. Vi ved at det bliver sindssyg svært mod dem, og vi møder ganske enkelt et klassehold, som har gjort det fantastisk med to overlegne sejre mod SønderjyskE og Skjern i de første kampe i slutspillet. Aalborg er en klar favorit mod os, og til at vinde slutspilspulje 1, siger Kasper Kildelund og tilføjer:

- Hvis vi skal slå Aalborg, så skal vi være der over hele linjen, både offensivt og defensivt. Vi skal ramme et virkelig højt niveau for at få en sejr.

TTH Holstebro jagter de første point i DM-slutspillet, hvis man kigger bort fra det ene point man havde med over fra grundspillet. Og det sidder lidt i baghovedet hos fløjspilleren, at der ikke er blevet tilføjet flere point efter de første to kampe.

- Det sidder lidt i baghovedet, at vi ikke har vundet i slutspillet endnu. Hele truppen har lyst til at give den max gas mod Aalborg, så vi kan få den første sejr, siger Kasper Kildelund.

Book din billet til kampen HER

 

Tak til kampens eventpartnere

Det Faglige Hus er eventpartner til kampen mod Aalborg Håndbold. Kom og mød dem ved deres stand i foyeren, hvor du kan få en god snak om hvad Det Faglige Hus kan tilbyde dig i forhold til fagforening og a-kasse. 

Jensens Foods er også eventpartner til kampen mod Aalborg Håndbold, hvor de er vært for konkurrencer med flotte tilskuerpræmier. Du kan vinde præmierne i forbindelse med pauseunderholdningen. Du kan bl.a. vinde en "Dagens fan" præmie, som er en stor køletaske fyldt med lækkert kød til en værdi af kr. 3.000,-.

Herudover kan du være heldig at deltage i pausedysten, hvor du kan vinde et gavekort til Jensen's restauranter. 

Hvide t-shirts til alle

Der vil igen være en hvid t-shirt på stolene til dig til opgøret mod Aalborg Håndbold. T-shirten er produceret i samarbejde med otte TTH-sponsorer, der har ønsket at klæde Gråkjær Arena i hvid til DM-slutspillet.

Tak til følgende partnere for opbakningen med slutspil t-shirten:

Vestjysk Bank
ID Identity
Struer Kleinsmedie
Vestforsyning
Sport 24
Restaurant Sprød
LINDS
Vald Birn

Månedens TTH bilpartner

Skoda Holstebro er Månedens TTH bilpartner til kampen mod Aalborg Håndbold. Se flotte Skoda biler fra dem i foyeren til kampen eller se deres udvalg af biler HER

Odendo kampauktion

I kamppausen mellem TTH Holstebro og Aalborg Håndbold kører vi en Odendo kampauktion, hvor du kan byde på et hotel ophold til Hotel Trinity til en værdi af kr. 2.300,-. Se TTH's Odendo auktioner HER

Del på facebook