Kildelund: Vi har noget at bevise i Nordsjælland


01.10.2019 | Af Morten Toft - Foto: Photo Overlund

TTH Holstebro drager ud på en af de helt lange udebaneture, når Nordsjælland Håndbold venter i Primo Tours Ligaens 6. spillerunde. Onsdag aften kl. 19.30 tørner klubberne sammen i Helsingør-Hallen.

Halgulvet i Nordsjælland har før vist sig vanskelig for TTH Holstebro.

Kigger man på de to seneste udebanekampe mod sjællænderne, så er det blevet til et nederlag (22-27) og en sejr med mindst mulig margin (32-31).

Kasper Kildelund indrømmer at det ikke har været imponerende præstationer i Nordsjælland, men der er positive forhåbninger hos fløjen før det kommende opgør.

- Vi skal over og bevise at vi er et bedre hold end Nordsjælland med den store bredde vi har i truppen. Det er en kamp vi skal vinde, det er vores mentalitet, men det kræver en god præstation. Vi har før smidt point i Nordsjælland, og det ønsker vi ikke igen, siger Kasper Kildelund og fortsætter om hvorfor opgøret har vist sig vanskelig for TTH-mandskabet:

- Nordsjælland har en god hjemmebane, og det er ligesom at de kan noget ekstra når de står på deres eget gulv. Vi møder nogle unge dygtige gutter, som kæmper med alt hvad de har og bare kører på med 100%. Det skal vi være forberedte på.

TTH Holstebro møder Nordsjælland efter en 38-30 sejr mod KIF Kolding i seneste spillerunde. Sejren har skabt optimisme hos Kasper Kildelund.

- Vi kan tage mange positive ting med til Nordsjælland fra vores seneste kamp mod KIF Kolding. Vores forsvar og kontrafase var skarp, og det er især dejligt at vores kontrafase igen er begyndt at flyde, for den har ikke været så fremtrædende i starten af sæsonen. Det har set bedre ud i de seneste to kampe, og den dimension giver noget ekstra til vores trup, siger Kasper Kildelund.  

Restaurant Sprød er personlig sponsor for Kasper Kildelund.

Del på facebook