Klar til 6. kamp på 13 dage


08.10.2020 | Af Louise Boo

De seneste uger har stået på et tætpakket kampprogram for Bramming & Co. De sidste 13 dage har budt på pokalweekend, Europa Cup og ligakampe. Kl. 19 i morgen venter endnu en kamp, hvor TTH Holstebro møder Aarhus Håndbold. To af holdets mest rutinerede spillere kommer her med deres tanker om perioden og morgendagens kamp.

 

Magnus Bramming: Vi har lært meget af perioden

- For os som hold var kampen i BSH vigtig. Her spillede vi klogt, og det var tydeligt, at vores nye hold havde lært meget af de mange kampe den seneste tid. Kampen viser også, at holdets udvikling er godt i gang, og at truppen indeholder mange forskellige kompetencer. Selvom vi har været ramt på ressourcer og skadede spillere, så har vi alligevel været med i alle kampene og suppleret hinanden godt. Dette skal vi fortsætte med, når vi møder et nyt og spændende Aarhus hold. Vi skal holde vores tryk på modstanderne og være dem, som styrer kampen – som vi var mod BSH, siger Magnus Bramming.

Personlig sponsor for Magnus Bramming er Sprød.

Allan Damgaard: Holdets bredde er en stor kvalitet

- Det er dejligt at se og mærke, at holdets bredde er kampafgørende for holdet. Vi supplerer hinanden godt og kommer skiftevis med gode aktioner. Holdet i år er for mig det bredeste hold i mine snart seks år i klubben. Her er masser af potentiale, og kan vi fortsætte udviklingen som hold, hvor vi sammen finder gode løsninger, - så er vi godt på vej til det niveau, vi drømmer op. Vi skal fortsætte med at spille på vores kvaliteter og samtidig have stor aggressivitet i både forsvar og angreb. Sejren i BSH giver holdet en masse energi, og derfor glæder vi os til fredag, hvor der er en ny på hjemmebanen i Gråkjær Arena, siger Allan Damgaard.

Personlig sponsor for Allan Damgaard er Jens Jensen.

Del på facebook