'Klar til at give tæsk'


01.06.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Skuffelsen er pakket væk og den velkendte fightervilje er fundet frem forud for TTHs første bronzekamp mod GOG. Aaron Mensing og holdkammeraterne er klar til både at give og modtage tæsk i onsdagens kamp.

Sommeren er over os og snart går håndboldsæsonen 2020/21 på hæld. Men inden da skal der uddeles medaljer i årets bronzekampe mellem TTH og GOG.

- Jeg tror begge hold har skulle sluge skuffelsen over den glippede finaleplads. Men vi går altid efter at vinde. Også denne gang, slår Aaron Mensing fast.

Sønderjyden har imponeret i sin første sæson som TTH-spiller, hvor det foreløbigt er blevet til 171 ligamål og debut på landsholdet. Nu handler det om at slutte sæsonen godt af:

- Vi tager til Gudme med en god indstilling og et ønske om at slutte tingene bedst muligt af, siger Mensing.

1.000 imod os
Onsdag venter der ham og resten af TTH-mandskabet noget af et tryk fra de 1.000 tilskuere i den ikoniske Phønix Tag Arena:

- Jeg kan godt lide at spille i Gudme, også selvom tilskuerne er imod os. Der er godt med intensitet, som der skal være i sådan en kamp, mener Mensing, der også forventer intensitet på banen:

- GOG har spillet en flot sæson og har mange talentfulde spillere på holdkortet. Vi skal spille vores eget spil og generelt komme med masser af fightervilje. Vi er klar til at få nogle tæsk; og give nogle tæsk, slutter han.

Du kan se kampen mellem GOG og TTH Holstebro direkte på TV2 Sport i morgen klokken 18.30.

Personlig sponsor for Aaron Mensing er Beierholm Revision.

Del på facebook