Køb eller forny dit 2019/20 sæsonkort VIP nu


24.04.2019 | Af Morten Toft

Danmarks Bedste Håndboldarena er klar til at tilbyde dig masser af tophåndbold igen i 2019/20-sæsonen. Allerede nu kan du sikre dig din faste plads i Gråkjær Arena med et sæsonkort VIP. Psssst.... Og der er flere gode fordele i pakken! 

Se hele sæsonkort VIP-pakken HER

Sæsonkort 2019/20 vil se en smule anderledes ud end tidligere og vi håber, at du vil synes om de nye tiltag. Bl.a. vil du til næste sæson få adgang til TTH Fordele, som lanceres til efteråret sammen med den nye TTH Holstebro App. Her vil du få flotte rabatter og "top-on" på køb hos flere af klubbens sponsorer. Ligeledes vil du bl.a. blive inviteret til flere af klubbens arrangementer sammen med klubbens sponsorer og samarbejdspartnere til en skarp deltagerpris - og få mulighed for at komme endnu tættere på TTH-spillerne.

Vi forventer igen i år at fortsætte samarbejdet med Struer Energi Park, som danner en rigtig god og intens ramme for flere af ligadamernes kampe. Her vil du også have mulighed for adgang, hvor der dog som tidligere skal udstedes separat billet. Til gengæld kvitterer vi nu med gratis kaffe i Struer Energi Park.

Vi står klar i Gråkjær Arena Holstebro EFTER kampene mod Sønderjyske og Aalborg. Her kan du købe eller forny dit sæsonkort VIP 19/20. Du kan også gøre det via vores hjemmeside på dette LINK.

For dig som har haft et sæsonkort i 18/19, vil din siddeplads være reserveret indtil 15. juni 2019, hvorefter reservationen ophæves til salg til anden side.

Er du hurtig?

Hvis du køber eller fornyer dit sæsonkort VIP inden torsdag, den 25. april 2019, kl. 09.00, så er du med i lodtrækningen om 50 koncert-billetter til HUSH den 27. april i Musikteatret Holstebro. 

Vinderne kontaktes direkte torsdag formiddag pr. mail.

Se hele sæsonkort VIP-pakken HER

Del på facebook