Kom med til Brammings rekordaften


11.09.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Vær med til at fejre klubprofilen Magnus Bramming, når han fredag aften løber ind til sin 405. kamp i TTH-trøjen mod Fredericia Håndbold.

Den 30-årige fløjspiller er i gang med sin 10. sæson i TTH Holstebro, og fredag aften går han over i klubbens historiebøger Til kampen mod Fredericia Håndbold overtager Bramming nemlig klubrekorden for flest spillede kampe i TTH Holstebro. 

25 år gammel rekord bliver slået
Rekorden har de seneste 25 år tilhørt klubbens direktør John Mikkelsen, og derfor vil tilskuerne i Gråkjær Arena også være vidne til noget helt specielt, når Bramming med kamp nummer 405, slår sin direktør af pinden. 

- Magnus har igennem 10 år været en af de mest betydningsfulde personer i TTHs rejse mod toppen af dansk håndbold. Han fortjener en stor hyldest for sin indsats, og ikke mindst sin passion for vores klub. Ligesom Magnus betyder meget for TTH, så betyder TTH også meget for Magnus, og derfor er vi glade for, at tilskuerne og fem af vores bankpartnere vil være med til at fejre ham og skabe en ekstra festlig aften i Gråkjær Arena, siger John Mikkelsen. 

Fem TTH-banker bakker op om Brammings rekordaften
Til rekord-aftenen har TTH Holstebro indgået et partnerskab med fem lokale pengeinstitutter, som alle ønsker at deltage i fejringen af Magnus Brammings klubrekord. Derfor inviterer partnerne i fællesskab til stor håndboldaften og rekordfest for hele familien. Billetterne bestilles via et link, som pengeinstitutterne sender ud til deres kunder og samarbejdspartnere.

TTH Holstebro sender en stor tak til følgende banker for deres opbakning til fejringen af Magnus Bramming:

  • Vestjysk Bank
  • Spar Nord
  • Sydbank
  • Ringkjøbing Landbobank
  • Nykredit 

 

Personlig sponsor for Magnus Bramming er restaurant SPRØD, Holstebro, der står klar med 200 stk. ”Bramming Special”-pizzaslices og andre tiltag inden kampen. 

Køb din billet til den specielle aften i Gråkjær Arena ved at klikke her.

Del på facebook