Kom og få det hele med


14.11.2017 | Af Morten Toft

Der er absolut tophåndbold på programmet når Gråkjær Arena Holstebro åbner dørene op til dobbeltbrag i morgen aften når Aalborg Håndbold og FCM Håndbold møder TTH Holstebro.

Vi glæder os til at byde velkommen til en uden tvivl underholdende håndbold begivenhed, hvor der bliver fart over feltet både på håndboldbanen men også udenfor. 

Events til SUPERONSDAG

Udover at kunne opleve to storkampe vil der være forskellige ’happenings’ der sker på aftenen;

  • Der vil imellem de to kampe blive uddelt dagens buket til en heldig tilskuer sponseret af Ellebæk Blomster.
  • Boysen Biler Citroën er aftenens event partner og vil dermed have to biler udstillet i Gråkjær Arena foyeren i anledning af Danmarkspremieren på den nye Citroën C3 AirCross.
    Oplev den nye Citroën og den prisbelønnede 7-personeres Citroën Grand Picasso og mange flere komfortable Citroën modeller hos Boysen Biler den 18-19 november i tidsrummet 11 til 16.
  • Til aftenens kamp vil der være timeout/pause underholdning fra ’Black Box Theatre & Dance’
  • Sidst men ikke mindst vil der efter pigernes kamp være en udvidet TTH Aftermatch. Her vil spillere og trænere være repræsenteret og give deres reaktioner på aftenens kampe. Pether Krautmeyer vil samtidig udtale sig om året der gik i 2017 og planerne fremad for TTH damerne i 2018.

Bemærk at denne SUPERONSDAG starter tidligere end normalt da pigerne har sidste spillerunde i HTH GO Ligaen for dette kalender år, hvilket betyder at alle dameholdene spiller samtidig på denne aften. Derved bliver TTH herrenes kamp spillet allerede kl. 17.30.

Vi ser frem til at se masser af mennesker i Gråkjær Arena Holstebro, så de to TTH hold kan få maksimal støtte til forhåbentlig to sejre!

Kamptidspunkt:

TTH Holstebro # Aalborg Håndbold kl. 17.30

TTH Holstebro # FCM Håndbold kl. 19.30

Kamp opdateringer:

Halvtid/Fuldtid på TTH Facebook: https://www.facebook.com/tthholstebro/

LIVE opdateringer på TTH’s klubsite:  http://tophaandbold.dk/tth-h & http://tophaandbold.dk/tth-d

TV:

HTH GO Ligaen har sidste spillerunde, hvilket betyder at der vil være opdateringer fra kampen på TV 2 SPORT

Del på facebook