Kom til europæisk håndboldfest - billetsalget er startet


10.01.2020 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Fotograf Ole Mortensen

For 5.år i træk deltager TTH Holstebro i en af de europæiske turneringer, og for Bramming og co. starter det europæiske EHF-gruppespil på hjemmebane mod et europæisk storhold – modstanderen er den tyske storklub Rhein Necker Löwen.

Hjemmekampen mod Rhein-Neckar Löwen spilles lørdag den 15.februar kl. 19.30 i Gråkjær Arena. Billetsalget til opgøret er startet - og interessen for kampen er stor.

Hos TTH-direktør John Mikkelsen er der stor glæde og stolthed over mødet med den tyske storklub, som vandt det tyske mesterskab både i 2016 og 2017:

- For os som klub bliver det i år ekstra spændende med vores EHF-gruppespil, da der venter tre stærke hold fra Tyskland, Frankrig og Spanien.

"Toppen af poppen" venter
Direktøren forventer derfor store håndboldoplevelser i Gråkjær Arena i februar og marts måned:

- At skulle møde europæiske topklubber gør os stolte over vores deltagelse i Europa Cup'en. Både for klubben, spillere og trænere og ikke mindst vores samarbejdspartnere og de mange håndboldelskere i hele det regionale område, venter der en stor oplevelse i Gråkjær Arena – og vi starter hårdt ud med ”toppen af poppen” med kampen mod Rhein-Neckar Löwen.

At det netop er et tysk tophold med masser af verdenstjerner, der lægger vejen forbi Holstebro kan mærkes hos folkene i TTH:

- Vi kan allerede mærke stor interesse for netop denne kamp, og derfor vil vi sørge for, at der bliver masser af ”tysk håndboldfest” i Holstebro lørdag den 15.februar. Det bliver europæisk håndboldfest, når det er bedst, både før, under og efter kampen, slutter John Mikkelsen.

Køb din billet  og fanspisning her.

Køb billetter her

Del på facebook