Kom til sidste dobbeltkamp i sæsonen


02.03.2020 | Af Louise Boo

Onsdag d. 4. marts spiller herrerne mod SønderjyskE, mens damerne tager imod det landsholdsspækkede mandskab fra Odense.

Gråkjær Arena lægger ramme til sæsonens sidste dobbeltkamp. Damerne starter op kl. 18 mod Odense Håndbold. – Et tophold der ifølge målmand, Ditte Vind, har klassespillere på hver position.

-Det er jo et hold med landsholdsspillere over det hele. Går du frem, står der en stregspiller fri, og bliver du tilbage, så står der tre skytter fra hver sit land, siger Ditte Vind.

Keeperen, der selv har en fortid i Odense, er forberedt på de mange profiler og ser frem til at tage imod den stærke modstander i Gråkjær Arena. Kulissen på hjemmebane giver altid et ekstra boost, og der er altid god opbakning at hente fra både publikum og fra herrerne.

-Det er altid dejligt at spille de her dobbeltkampe. Der kommer flere tilskuere, og det er rart, at familien er samlet. Nu hvor herrerne og damerne normalt spiller i hver sin ende af landet på kampdage, er det fedt, at vi til dobbeltkampe kan støtte op om hinanden, siger Ditte Vind.

Efter damernes kamp, går herrerne på kl. 20 mod SønderjyskE. Og med tæt trafik i toppen af ligaen, er der meget at kæmpe for. Og her udgør hjemmebane med en masse opbakning en stor fordel i kampen for sejr og to point.

-Vi er på hjemmebane og skal vise, at vi spiller for en topplacering. Jeg håber publikum er med fra start, for det har vi brug for, siger Søren Tau, der vil gøre sit i forsvaret, så TTH kan fastholde en plads så højt oppe i tabellen som muligt. 

Han fremhæver, at TTH ofte spiller tætte kampe mod SønderjyskE.

-Det er to hold, der ligger godt til hinanden. Begge hold spiller med stor fysik, og der er næsten altid garanti for en god fight. Jeg tror, det bliver en intens kamp, runder Søren Tau af.

https://vimeo.com/394861277

Køb billetter her

 

Del på facebook