Kom til SUPERTORSDAG og oplev FINAL4 stemningen


29.10.2019 | Af Simon Frederiksen

TTH Holstebros damer og herrer skal begge i ilden den 31. oktober, når Nykøbing Falster Håndboldklub og Skanderborg Håndbold tropper op i Holstebro. Kl. 18.30 kickstarter TTH-damerne dobbeltstævnet mod holdet fra Falster, der har haft det svært i sæsonstarten med en del skader, så TTH's damer lugter blod efter et par stærke præstationer den seneste tid. Kl. 20.30 går TTH-herrerne på gulvet mod sidste års helt store positive overraskelse fra Skanderborg Håndbold. Østjyderne har igen i år fået en fornuftig start på sæsonen med ni point efter otte spillerunder, så der er lagt op til en tæt og spændende topkamp.
 

Køb billet og vind en vild FINAL4 præmie
Alle der køber billet er med i lodtrækningen om en eksklusiv præmie sponsoret af Santander Consumer Bank. Du kan vinde 2 x VIP billetter til FINAL4 den 28-29.december, inkl. forplejning i VIP Lounge begge dage, samt hotel overnatning i Holstebro. Vinderen får samtidig en eksklusiv meet n greet oplevelse med TTH spillere hvor du f.eks. kommer med til taktik møde. Præmien har en værdi af 5.500,- kr. Har man sæsonkort deltager man automatisk i lodtrækningen.

Fanspisning - Biksemad og bajer
Fra kl. 17.00 til 18.00 tilbydes der fanspisning i Gråkjær Arena cafeen. For kr. 79,- kan du købe biksemad og 1 stk. fadøl eller sodavand.
Forudbestilling er nødvendig. Tilmeld dig fanspisning ved at klikke HER

Oplev masser af aktiviteter og konkurrencer
Kom og mød Santander Consumer Bank når de er klar med masser af aktiviter og konkurrencer, både før kampen, og i begge pauser som f.eks. Santander Shoot-out, Santander ballon dans og meget mere. Du kan vinde de vildeste præmier. F.eks. er dagens hovedpræmie VIP Billetter inkl. hotelovernatning til FINAL4, til en værdi af kr. 5000,-  Du kan også vinde alm. billeter, bar vouchers og andre lækre ting til FINAL4 stævnet. Samlet præmie sum for mere end kr. 8000,-  

Derudover kan du møde vores hovedsponsor Vestforsyning som står klar i foyeren før kampen med en spændende konkurrence, og smagsprøver!

Køb billetter her

 

Del på facebook