'Kontrol og tålmodighed gav sejr'


18.04.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Kay Smits og holdkammeraterne fortsatte de gode takter og sejrede mod et formstærkt Skanderborg-mandskab. Den skudfarlige hollænder fremhæver kontrol og tålmodighed som nøglepunkter i kampen.

TTH Holstebro forbedrede udgangspunktet for en DM-semifinale, da holdet søndag aften slog Skanderborg Håndbold med cifrene 34-29. Dermed topper TTH-mandskabet slutspilspulje 2 med fem point efter to velspillede kampe mod Skjern og Skanderborg Håndbold:

- De seneste kampe har vi spillet med meget kontrol og få fejl. Det giver en god følelse og naturligvis selvtillid på holdet, siger Kay Smits, der med seks mål og syv assists satte sit personlige præg på kampen.

Holder benene på jorden
Han hæfter sig ved den kontrol og tålmodighed, som holdet viste ved dagens kamp:

- Jeg føler, vi er i kontrol i store dele af kampen. Der er selvfølgelig momenter, hvor vi skal være mere kyniske og kunne have skabt et større hul til Skanderborg, men alt i alt synes jeg vi spiller uden stress og med høj koncentration. Det skal vi fortsætte med de kommende kampe og generelt holde benene på jorden. Meget kan ske endnu, slutter hollænderen.

TTH Holstebro spiller allerede næste kamp onsdag når Aalborg Håndbold gæster Gråkjær Arena. Kampen sendes direkte på TV2 Sport klokken 20.30.

Personlig sponsor for Kay Smits er Nørre Vosborg.

Del på facebook