Krautmeyer før Silkeborg-Voel: Jeg forventer en mega fartfyldt kamp


15.01.2019 | Af Morten Toft - Foto: Louise Boo Jespersen

Et af forårets vigtigste kampe venter for Krautmeyer og Co. når de onsdag aften møder Silkeborg-Voel KFUM på udebane i JYSK arena.

TTH Holstebro stod lige (22-22) med Silkeborg-Voel i klubbernes første indbyrdes kamp i sæsonen. En sejr i aftenens kamp kan derfor få en ekstra stor betydning, i tilfælde af pointlighed, når liga-stillingen skal gøres op i marts.

TTH-cheftræner Pether Krautmeyer understreger kampens vigtighed.

- Det er en 4-points kamp som vi står overfor – uden tvivl. Silkeborg-Voel er et hold som vi skal forsøge at indhente i tabellen, så vi skal gå benhårdt efter point, siger Pether Krautmeyer.

Den svenske cheftræner forventer en tempofyldt kamp.

- Silkeborg-Voel er et af de bedste hold i HTH Ligaen til at straffe fejl, det viser alt statistik om dem. Derfor bliver det så utrolig vigtigt, at vi spiller med koncentration i angrebet og får afsluttet ordentligt – ellers bliver vi løbet ned, fortæller Krautmeyer og tilføjer:

- Omvendt kan man sige at vi har samme strategi og vi ved, at kontrafasen kan være værdifuld for os. Så jeg forventer en underholdende kamp, som bliver mega fartfyldt.

Silkeborg-Voel har dygtige profiler, som skal have et særligt fokus.

- Bagkæden hos Silkeborg-Voel er klart deres stærkeste våben. De har dygtige profiler som Sofie Bæk, Jane Schumacher, Susann Müller og en ung Helene Kindberg, som alle kan gøre ondt på os. Dem skal vi have et ekstra fokus på, siger Pether Krautmeyer.

TTH Holstebro fik en storsejr på 34-20 over Ringkøbing Håndbold i den seneste spillerunde – et resultat som giver god tro på tingene før aftenens opgør.

- Vi udviste stor skarphed i vores seneste kamp, og det håber jeg at vi kan gentage igen mod Silkeborg-Voel. Hvis vi kan medbringe samme mentale skarphed og koncentration, så tror jeg på point, slutter cheftræneren.  

TTH Holstebro er placeret på en 9. plads i HTH Ligaen med 14 point før aftenens opgør. Silkeborg-Voel KFUM indtager 7. pladsen med 17 point.

Aftenens opgør fløjtes i gang kl. 18.30 i JYSK arena. Følg kampen med live-updates HER

Del på facebook