Krautmeyer: Vi skal give alt vi har i os


11.03.2019 | Af Morten Toft - Foto: Alex Paulsen

Slutspil eller ej: Meget er på spil for TTH Holstebro når man møder Viborg HK på udebane onsdag aften. En sejr mod naboklubben i den sidste grundspilskamp vil med garanti sende holdet i det fornemme slutspilselskab.

Cheftræner Pether Krautmeyer ser på kampen med én indgangsvinkel:

- Vi skal betragte det som en knockout kamp, hvor vi skal give alt hvad vi har i os. Der er kun én chance og der kommer altså ikke en kamp til, hvor vi kan forsøge igen. Det er nu vi skal slå til, siger Pether Krautmeyer og tilføjer:

- Det er tre år siden vi sidst stod i slutspillet og det vil vi gerne prøve igen. Det er en spændende situation for os alle.

Og når målet hedder slutspillet med blot én kamp tilbage, så er det på tide at man finder en indre vildskab frem, fastslår cheftræneren.

- Hvis der er et tidspunkt hvor man skal have ild i øjnene og spille med vildskab, så er det nu. Der er ikke plads til en ”pæn” kamp, og jeg håber virkelig at vi får trumfet igennem mod Viborg. Vi kan ikke tillade os at gå fra banen med indtrykket af at vi kunne have ydet mere – eller have tacklet mere, siger Pether Krautmeyer.   

Viborg HK har for alvor fundet formen før den indbyrdes kamp, og det er både i ligaen og EHF Cuppen.
1 nederlag er det blevet til i de seneste 10 kampe, og det vækker opsigt hos Pether Krautmeyer.

 - Viborg’s spil har virkelig flasket sig på det seneste, og det er både i EHF Cuppen og HTH Ligaen. Det bliver spændende at se om de kan fortsætte deres gode form mod os, siger Pether.

Til opgøret mod Viborg HK er der arrangeret en gratis fanbus, hvor trofaste fans tager turen. Opbakningen glæder Pether:

- Jeg tror på at det kan give os 5-10% ekstra med et hvidt hjørne, som støtter os. Opbakningen kan gøre forskellen om det hedder slutspil eller ej – og af den grund håber jeg flere pakker bilen eller tager med bussen til Viborg, slutter Pether.

Opgøret mellem Viborg HK og TTH Holstebro spilles onsdag kl. 19.30 i Vibocold Arena, Viborg.

Der er stadig få ledige pladser i fanbussen til Viborg. Book din plads/billet HER 

Se stillingen i HTH Ligaen HER

Del på facebook