Krautmeyer: Vi skal jagte overraskelserne i hele DM-slutspillet


25.03.2019 | Af Morten Toft - Foto: Alex Paulsen

DM-slutspillet står for døren for TTH Holstebro efter tre års pause fra det fine selskab. Onsdag aften kickstarter man DM-slutspillet mod grundspilsvinderne fra Odense Håndbold og denne kamp spilles i Gråkjær Arena kl. 18.30.

Cheftræner Pether Krautmeyer ser frem til at skulle starte på DM-slutspillet mod en hård modstander:

- Det er fantastisk at vi igen er en del af DM-slutspillet og vi er meget stolte af at være nået hertil. Når det så er sagt, så handler det nu om at vi ikke stiller os tilfredse og trækker håndbremsen. Vi skal ud og jagte overraskelserne hver gang i en meget svær pulje, og det kræver en stor indsats af os alle, siger Pether Krautmeyer.

Recepten på hvordan man skaber overraskelserne står klart ifølge den svenske cheftræner.

- Spiller vi 10 kampe mod Odense, så vinder vi måske de 2 af dem. Det er sådan vores chancer ser ud. Men vi har for nyligt taget ét point fra dem, så man kan sige at vi har tre point tilbage endnu, der er vores, siger Pether med et smil og tilføjer, hvordan det skal lykkes:

- Hvis vi angriber kampen med pondus og uden for meget respekt, så har vi en chance for at overraske igen. Odense er et absolut klassehold, men det må vi ikke give dem lov til at vise frem i Gråkjær Arena.

Hos Pether er der tro på at holdet kan levere til det forestående DM-slutspil:

- Vi har forberedt os godt på slutspillet og nu er det pigernes opgave, at vise at de kan være med på den store scene. Ingen tvivl om at vi glæder os til at komme i gang, slutter Pether Krautmeyer.

Køb din billet til kampen HER

Del på facebook