Kun sejren tæller mod Randers! - skal du med?


19.09.2019 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

Point, point, point! - Det er den helt klare målsætning for TTH’s ligadamer, når de tager imod Randers HK i Gråkjær Arena søndag den 22. september kl. 16.00.

En spændende uge er i fuld gang for TTH Holstebros damer, der både kan se frem til en Santander Cup 1/4-finale mod Aarhus United, samt et vigtigt ligaopgør mod Randers HK.

Begge kampe har én ting tilfælles - Kun sejren tæller! 

For selvom der er blevet kæmpet hårdt for sagen af TTH-damerne i sæsonstarten, så er det ikke blevet til den store point-høst i HTH Ligaen, efter kampe mod EH Aalborg, København Håndbold, Team Esbjerg og Viborg HK.
1 point har kampene givet af sig, og dermed har holdet stadig sin første sejr til gode. 

I TTH-lejren betrager man kampene mod Aarhus United og Randers HK som en mulighed for at vende skuden: 

- Holdet har været nede og vende i kulkælderen efter de seneste resultater, og lige nu arbejder vi på at få troen på os selv tilbage. Det arbejder vi hårdt imod at opnå, og heldigvis har min tid som træner vist, at man altid kommer op igen, siger Pether Krautmeyer.

TTH Holstebro er med det ene point placeret på en 13. plads i HTH Ligaen, hvorimod Randers HK indtager 7. pladsen med fire point. 

Selvom stillingen kunne indikere en fordel til Randers HK, så har TTH Holstebro overhånden over de blå i de seneste indbyrdes opgør. 32-26 og 25-23 har cifrene lydt på i TTH's favør i de to seneste opgør mod de blå, og vi satser på tre sejre i streg efter søndag.

Pigerne får brug for din hjælp til at gøre dette muligt - så kom i Gråkjær Arena og hjælp dem på vej mod en sejr.  

Køb din billet til kampen på shop.tthholstebro.dk. Billetter kan fås fra kr. 50,-. 

Hvis du vil se damernes Santander Cup 1/4-finale i Aarhus, så er der fri entré til kampen. Kampens spilles torsdag kl. 20.30 i Stadionhallen Aarhus, Ceres Arena Hal 1. 

 

Dagens TTH fan

Som gæst til TTH's hjemmekampe har du mulighed for at blive kåret som "Dagens TTH-fan". Kåringen præsenteres i samarbejde med Hvide Sande Bryghus, som stiller en gaveæske på højkant til en værdi af kr. 500,-.

Kåringen tildeles enten via en konkurrence eller tilfældig udtrækning af en heldig tilskuer. Kravet for at deltage er, at man bærer en TTH-fanartikel som beklædning, fx. TTH-halstørklædet, TTH-fantrøjen eller måske Bramming10 tøjet. Så kom i hvidt, således du kan være den heldige vinder af en gaveæske fra Hvide Sande Bryghus.

Download TTH Appen

Download den nye TTH App til din Iphone eller Android telefon. Her får du nyheder, holdopstillinger, dagens kampprogram mm. Søg på TTH Holstebro i din App Store for at downloade App'en. 

TTH Sport by "Bramming10"

Har du set TTH Sport by "Bramming10" tøj-kollektionen? - Besøg billetsalget i foyeren og prøv den flotte tøj-kollektion designet af Magnus Bramming. Du kan købe tøjet på shop.tthholstebro.dk.

Del på facebook