Lærepenge og langsigtede planer


05.10.2020 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Søren Hansens hold var tæt på, og alligevel et stykke fra modstanderne GOG i sidste uges to kampe. For cheftræner Søren Hansen gør det samme sig gældende i det bredere perspektiv, hvor der stadig er et stykke op til det niveau, hvor cheftræneren gerne vil have sit hold.

- Vi har ikke fundet nøglen mod GOG. Endnu…

Sådan sagde Søren Hansen efter fredagens kamp mod GOG. Og netop ordet ”endnu” er vigtigt for Hansen & Co., der arbejder med langsigtede planer for denne sæson:

- Vi har masser at lære, og vi skal forsat lægge lag på vores spil, når vi skal måle os med de bedste i Danmark. Det skal vi bruge det næste halve år på, så vi forhåbentlig står knivskarpe, når slutspillet kommer og medaljerne skal fordeles til foråret.

Erfaring og lærepenge
Med seks nye spillere og en ny træner handler det for TTH-mandskabet om at samle erfaring i den kommende tid:

- Lige nu lærer vi at spille topholdenes kampprogram. Vi lærer masser af at skal præstere både i en pokalweekend, EHL-kvalifikation og en topkamp i ligaen på én og samme uge, siger Søren Hansen og forklarer:

- Det er der flere af vores spillere, der ikke har været vant til tidligere, så det øver vi i nu. Og ser man på de resultater, vi har leveret den seneste uge, så er der ikke så forfærdelig langt op på det niveau, hvor vi gerne vil have holdet i de store kampe.

TTH Holstebro spiller næste kamp mod BSH på udebane tirsdag den 6. oktober. Kampen kan ses på TV2 Sport fra klokken 19.30.

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity.

Del på facebook