Lærke: EH Aalborg kommer med blod på tanden


13.11.2018 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

HTH Ligaen har onsdag aften sidste spillerunde før en velfortjent kamp-vinterferie rykker ind hos ligaklubberne. I den sidste spillerunde før vinterferien står TTH-damerne overfor en vigtig kamp mod ligaoprykkerne fra EH Aalborg.

TTH-backen, Lærke Christensen forventer en svær kamp mod ligaoprykkerne, der har en opadgående formkurve i HTH Ligaen. 

- Det er ikke nogen nem opgave som vi står overfor. EH Aalborg har gjort det godt efter en svær start, og så er det bare specielt at møde en ligaoprykker; de har altid ekstra blod på tanden for at komme ind og præstere og vise at de godt kan klare sig i ligaen. Vi skal være klar til at matche den energi som de med garanti kommer med, siger Lærke Christensen.

TTH Holstebro startede 2018/19 ligasæsonen med at møde netop EH Aalborg. Det første indbyrdes opgør mellem klubberne sluttede med en sejr til TTH på 23-19. Men selvom man allerede har haft ét indbyrdes opgør i sæsonen, så er kendskabgraden til EH Aalborg ikke optimal.

- På mange af de etablerede ligahold kender man jo spillerne, hvorimod når man møder en ligaoprykker som EH Aalborg, så er der klart flere uforudsete ting man skal tage stilling til. Det er helt klart svære at man ikke kender spillerne så godt, men jeg tror stadig at vi er godt indstillet på dem, fortæller Lærke Christensen.

I TTH's seneste kamp mod Viborg HK var Lærke Christensen godt skydende. 6 mål kom fra den 186 cm. høje bagspiller i opgøret, og hun tillægger især et bedre angrebsflow som den store faktor for målene. 

- På det seneste har vi fundet en større synergi i de ting vi foretager os angrebsmæssigt og det kan især ses på den måde, at vi har fået flere forskellige målscorere med i kampene. Det har været, og er stadig en proces, at lære hinandens spillemåde og mønstre, men alle har lagt en energi i at gøre deres forarbejde, og det kan man se på det flow der begynder at komme nu. Det virker lovende for resten af sæsonen, slutter Lærke Christensen.

TTH Holstebro mod EH Aalborg fløjtes i gang onsdag kl. 18.30. 

Køb din billet til kampen HER 

Husk, "KOM I HVIDT" til kampen, så deltager du automatisk i konkurrencen om en præmie fra STRUER LYDENS BY til en værdi af kr. 4.000,- i B&O produkter. 

    Del på facebook