Lærke og Lynn med landsholds succes


26.11.2018 | Af Morten Toft - Foto: Alex Paulsen

Lærke Christensen og Lynn Knippenborg fra TTH Holstebro, markerer sig med to positive historier i disse dage. De to TTH-profiler får nemlig hver deres landsholds cadeau for henholdsvis Danmark og Holland.

 

Lynn Knippenborg sørger for dobbelt EM-deltagelse fra TTH Holstebro

26-årige Lynn Knippenborg, er blevet udtaget til at skulle repræsentere Holland til den kommende EM-slutrunde i Frankrig, som starter slut november. Den hollandske playmaker kan dermed se frem til at skulle dyste om det eftertragtede EM-trofæ mod TTH-holdkammeraten, Mathilde Hylleberg.

Udtagelsen af Lynn, vækker glæde hos TTH-træner Pether Krautmeyer.

- Det er rigtig glædeligt for Lynn at hun er udtaget endnu engang til at skulle repræsentere Holland til en slutrunde. Landsholdet betyder meget for Lynn, så jeg glæder mig meget på hendes -og klubbens vegne over at vi sender endnu en damespiller til EM i Frankrig, udtaler Pether Krautmeyer. 

 

Lærke Christensen indgår i ny udviklingsstrategi for kvindelandsholdet

I sensommeren lancerede Dansk Håndbold Forbund og Team Danmark en ny strategi for arbejdet med spillerudvikling omkring kvindelandsholdet. Strategien går på to ben, hvor det ene bærende element bliver at finde fremtidens landsholdsspillere i håndbold på kvindesiden ved at målrette ressourcerne mod en udvalgt gruppe af spillere lige uden for A-landsholdet.

Der er nu sat navn på syv spillere, der kommer til at udgøre Dansk Håndbold Forbunds nuværende udviklingsgruppe på kvindesiden, hvor fokus bliver arbejdet med individuelle indsatser bakket op af Team Danmarks eksperter. Sammensætningen af gruppen kan løbende ændres i takt med udviklingen. Spillerne er:

Amalie Milling (København Håndbold)
Maria Lykkegaard (København Håndbold)
Emma Friis (Herning Ikast Håndbold)
Emilie Steffensen (Herning Ikast Håndbold)
Celine Lundbye Kristiansen (Aarhus United)
Lærke Christensen (TTH Holstebro)
Ida Marie Dahl (Viborg HK)

TTH-cheftræner, Pether Krautmeyer glæder sig over at Lærke indgår i udviklingsplanerne.

- Det her er et meget positivt skridt for Lærke og en god mulighed for hendes videre udvikling. I denne sæson har vi allerede set prøver på hendes potentiale, og jeg glæder mig til at vi fremadrettet skal forsøge at løfte hende til et endnu højere niveau. Hun er en spiller for fremtiden, og derfor er jeg glad for at hun indgår i dette ambitiøse projekt fra DHF, siger Pether Krautmeyer.

Del på facebook