Lærke opfordrer: Vi har brug for jer i Gråkjær Arena!


03.03.2019 | Af Morten Toft - Foto: Alex Paulsen

Grundspillet i HTH Ligaen er tæt på have nået sin afslutning, hvor der nu blot resterer​ to spillerunder i 2018/19 sæsonen. For TTH Holstebro bliver onsdag den 6. marts dagen, hvor den sidste kamp på hjemmebanen skal spilles. Her er modstanderen Herning-Ikast Håndbold; og en sejr i denne kamp, kan potentielt sende TTH Holstebro i slutspillet.

Lærke Christensen har en klar opfordring til klubbens fans før det vigtige opgør: 

- Vi får brug for alt den opbakning vi kan få mod Herning-Ikast, og jeg håber virkelig at Gråkjær Arena kan hjælpe os på vej mod en sejr. Stemningen fra vores fans i arenaen er med til at give os en masse ekstra energi, og det får vi brug for på onsdag, siger Lærke Christensen og tilføjer:  

- Vi møder en meget stærk modstander til en vigtig kamp, og af den grund skal alt gå op i en højere enhed. En sejr kan potentielt sende os i slutspillet - det vil være stort, hvis det lykkes. 

Mange havde ikke spået TTH Holstebro de store chancer for at nå slutspillet, da man i august startede 2018/19 sæsonen. Men efter en flot sæson står man nu i en position, hvor man kan snyde konkurrenterne om en plads i top-8 med slutspillet som belønning. 

TTH Holstebro møder Herning-Ikast Håndbold og Viborg HK i grundspillets sidste to spillerunder. En sejr i en af dem, vil med stor sandsynlighed sende de hvidblusede TTH-damer i slutspillet. Dog er man afhængig af resultaterne for Silkeborg-Voel KFUM, som er a point med TTH Holstebro, men er dårligere indbyrdes. (Se HTH Ligaen stillingen HER)

Lærke Christensen ser de sidste kampe som to finaler: 

- Det er nu det hele spidser til, og man kan sige at vi står overfor to finaler, slutter Lærke Christensen.

TTH Holstebro møder Herning-Ikast Håndbold den 6. marts kl. 19.00 i Gråkjær Arena.

Køb din billet til den vigtige kamp for blot kr. 50,- HER

Del på facebook