Landsholdsspiller tegner rekordlang kontrakt med TTH Holstebro


30.05.2020 | Af Nanna Grantriis Mortensen. Foto: Louise Boo

Klubbens landsholdsspiller og topscorer Magnus Bramming har underskrevet en ny 5-årig kontrakt, som gælder indtil 30.06.2025.

Magnus Bramming er en af de allerstørste profiler i klubbens historie, og med 356 kampe og over 1400 mål for TTH Holstebro, er det et scoop for klubben, at den 29-årige profil ønsker at indgå en rekordlang kontrakt.

- Magnus Bramming er en af ligaens største profiler, og hans bedrifter taler for sig selv. Magnus er et stort klubmenneske, som brænder for at opnå flere store sportslige resultater med klubben, og derfor er TTH og Bramming det perfekte match. Vi er stolte over, at en landsholdsspiller, topscorer og profil viser klubben tillid med en så lang aftale, siger TTH direktør John Mikkelsen.

Bramming: TTH Holstebro er min klub

Med otte år i klubben, DM-medaljer, pokaltitel og europæiske succeser, er Magnus Bramming den mest vindende spiller i klubbens historie. Dette stopper dog ikke Brammings jagt på flere TTH-triumfer i fremtiden.

- For mig var der ikke nogen tvivl, da jeg fik mulighed for en forlængelse af kontrakten. Sportsligt har TTH Holstebro udviklet sig til at være et tophold i den danske liga med fast europæisk deltagelse . Både klubben og jeg har store ambitioner, og vi er sammen sultne efter flere medaljer, siger Magnus Bramming.

Venstrefløjen har de sidste fire sæsoner været på Årets Hold i herreligaen og været topscorer i TTH Holstebro. Derfor har der i flere tilfælde været udenlandsk interesse for den 29-årige landsholdsspiller. Disse tilbud har Magnus Bramming takket nej til.

- TTH Holstebro er min klub. Jeg elsker at spille tophåndbold i Gråkjær Arena, og Holstebro er blevet hjem for mig og min familie. Mit fokus og mit hjerte ligger i TTH Holstebro.

Skulle den rette klub vise sig, er TTH-direktøren dog villig til at lade Bramming prøve udlandseventyret før tid.

- Kommer det rigtige tilbud til Magnus Bramming fra en udenlandsk klub, så vil TTH Holstebro  være klar til at finde en løsning. En klubmand som Magnus fortjener at få denne mulighed, siger John Mikkelsen.

Personlig sponsor for Magnus Bramming er Winefamly.

 

Del på facebook