To landsholdsspillere til TTH Holstebro


06.05.2018 | Af Claus Sonne

TTH Holstebro´s to ligahold forstærkes til næste sæson med to hollandske A-landsholdsspillere. En gruppe af TTH-sponsorer har skabt det økonomiske grundlag for tilgangen af de to spillere.   

Den 26-årige Lynn Knippenborg er playmaker og bliver ny spiller på dameholdet. Parterne har indgået en 1-årig aftale. Lynn kommer til TTH fra den tyske bundesligaklub Buxtehude og har spillet 80 landskampe for Holland.

Kay Smits er 21 år og højre back. Han er kommet til klubben som erstatning for Simon Birkefeldt. Kay har indgået en 2-årig kontrakt med TTH. Kay Smits kommer fra Wilhelmshaven i den tyske 2.bundesliga, hvor han er topscorer med 240 mål i 30 kampe.

Pether Krautmeyer glæder sig meget over tilgangen af en etableret landsholdsspiller.

- Lynn er en spiller, der både på klub- og landshold har prøvet en del. Ud over at være særdeles kompetent selv, så er hun rigtig, rigtig god til at gøre sine medspillere gode, og med den unge trup, vi kommer til at spille med, er det en egenskab, vi kommer til at blive glade for, siger Pether Krautmeyer.

Lynn Knippenborg kalder skiftet til TTH for et skridt opad rent karrieremæssigt.

- Jeg har hørt mange gode ting om holdet og om teamet bag holdet. Desuden råder TTH over nogle fremragende faciliteter, der er bedre end noget andet, jeg har set. Så jeg glæder mig meget til at spille for TTH Holstebro i den danske liga, siger den hollandske playmaker, der vandt VM-bronze med landsholdet i december.

Patrick Westerholm kalder Kay Smits for en rigtig spændende spiller med stort potentiale.

- Han er bevægelig, eksplosiv og hurtig. Og så laver han mange mål. Trods hans unge alder kommer han med international erfaring fra den stærke 2. bundesliga i Tyskland og fra landsholdet. Han er en ung spiller med et stort udviklingspotentiale, og jeg tror han kan blive en rigtig spændende spiller i den danske liga, siger Patrick Westerholm.

Kay Smits har gode erfaringer med TTH Holstebro.

- Jeg er glad for og stolt over at skulle spille for TTH Holstebro. Jeg mødte TTH for to år siden i EHF Cuppen, og jeg kunne lide den måde, holdet spillede på. Jeg husker den gode stemning i Gråkjær Arena, og det imponerede mig meget. Jeg håber at kunne bidrage til, at klubben får succes, lige som jeg håber, at jeg kan udvikle mig yderligere som spiller og menneske. Mulighederne for begge dele er rigtig gode med det stærke set-up, der er i TTH siger Kay Smits.

Stor stolthed i klubben over den ekstra sponsorhjælp fra ”TTH´s Venner".

En gruppe af TTH-sponsorer har dannet et nyt netværk ”TTH´s Venner”. Dette netværk og deres ekstra økonomiske opbakning har gjort tilgangen af de to landsholdsspillere muligt.

- At det har været muligt for TTH at hente to så stærke spillere, skal tilskrives den flotte økonomiske opbakning fra ”TTH´s Venner”, som i fællesskab har indsamlet ekstra midler til køb af de to nye spillere. Den ekstra støtte har skabt muligheden for, at vi kan hente en erstatning for Simon Birkefeldt og en erstatning for de to langtidsskadet bagspillere på dameholdet, siger TTH-direktør John Mikkelsen og fortsætter:

- Det er fantastisk. Jeg er meget stolt over den flotte opbakning fra deltagerne i ”TTH´s Venner”. Dette har styrket vores sportslige set-up, og givet vores to ligahold lige den ekstra X-faktor, som igen til næste sæson kan være med til at give klubben, vores tilskuere og sponsorerne mange gode TTH-oplevelser i Gråkjær Arena. Det er vi dybt taknemmelige for, slutter John Mikkelsen.

Del på facebook