Landsholdsstatus fra Bramming og Smits


30.10.2019 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Ole Mortensen

TTHs Magnus Bramming og Kay Smits har i den foregående uge været samlet med hhv. det danske og hollandske landshold som forberedelse til den kommende EM-slutrunde i januar 2020.

Magnus Bramming fik lov til at prøve sig af mod verdenstoppen, da han sammen med det danske landshold deltog i Bygma Golden League på hjemmebane i Danmark:

- Det er altid stort at være med landsholdet, og det er fedt at få lov til at spille mod de verdensklasse spillere, som vi stod overfor, fortæller Magnus Bramming.

Det danske landshold indledte mini-turneringen med et 27-31-nederlag til Frankrig torsdag aften, hvorefter de lørdag mødte Norge i kampen om 3. pladsen.

Her kom TTH-fløjen fint i fokus med en vigtig straffescoring i de sidste minutter, og senere som en af Danmarks fem straffeskytter i den forlængede spilletid, hvor Danmark gik fra banen sig som sejrherre.

 

Optimal hollandsk optakt
I Holland skulle Kay Smits sammen med sit nationale mandskab ligeledes forberede sig til EM med fire testkampe mod Slovenien, Østrig og Polens B-landshold.

 - Vi spillede bedre og bedre som ugen gik, og i de sidste to kampe nåede vi et højt spillemæssigt niveau, fortæller Kay Smits, der specielt gjorde sig bemærket i kampen mod Slovenien, hvor han scorede seks mål.

EM-slutrunden spilles i Norge, Sverige og Østrig fra den 9. til 26. januar 2020.

Du behøves dog ikke vente helt så længe for at se Bramming og Smits i aktion. De spiller nemlig sammen med resten af TTH mod Skanderborg Håndbold torsdag aften 20.30, når der er SUPERTORSDAG i Gråkjær Arena.

Magnus Bramming og Kay Smits er sponseret af Winefamly og Dahl Pedersen.

Køb billetter her

Del på facebook