Langsigtede planer og latter i omklædningen


27.07.2021 | Af Nanna Gantriis

Nikolaj Markussen er tilbage i Danmark med leverpostej-madder og dansk humor i omklædningsrummet. Første uge i TTH er gået, og venstre backen har allerede gjort sig tanker om, hvordan han og de nye holdkammerater kan være med til at skabe resultater i klubben.

Ungarsk gullasch er byttet ud med danske leverpostej-madder hos familien Markussen. Efter et udlandseventyr i topklubben Vesprém er Nikolaj Markussen nu at finde i den hvide TTH-trøje de kommende fem år:

- Det er dejligt at være hjemme i Danmark. Med kone og børn bliver mange ting nemmere, når man er på vant adresse. Desuden skal man ikke undervurdere den danske omklædningshumor. Dén er vigtig, og jeg føler allerede, vi har fået etableret en god stemning på holdet her i uge ét, siger venstre backen.

Rom blev ikke bygget på én dag
Med en femårig kontrakt skal Nikolaj Markussen være med til at skabe ”fremtidens TTH”, der fortsat ønsker at befinde sig i toppen af dansk herrehåndbold:

- Jeg synes vi på dette hold har en gruppe spændende, unge spillere kombineret med en gruppe rutinerede kræfter på lange kontrakter. Blandingen giver os mulighed for at gøre det godt lige nu, men samtidig bruge nogle sæsoner på at bygge holdet op. Som en af de rutinerede skal jeg vise vejen, og det ansvar glæder jeg mig til at påtage mig, afslutter Markussen.

Du kan se Nikolaj Markussens debut i Gråkjær Arena, når vi møder SG Flensburg-Handewitt i klubbens 20 års jubilæumskamp den 18. august. Køb dine billetter her.

Personlig sponsor for Nikolaj Markussen er ID Identity.

Del på facebook