Laura Jensen om KBH: Deres profiler har vores fokus


02.09.2019 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

TTH’s ligadamer står overfor en svær udebanekamp mod København Håndbold i HTH Ligaens 2. spillerunde. Tirsdag aften kl. 19.00 gør det løs i Frederiksberg-Hallerne.

TTH-playmaker, Laura Jensen, ser frem til udebanekampen:

- Vi går ind til kampen med troen på at vi kan hente to point, men vi ved at det kræver en virkelig god præstation på en svær udebane, siger Laura Jensen, som har stor respekt for profilerne hos den kommende modstander:

- København har nogle profiler, som vi skal tage hånd om. Johanna Bundsen i målet har vi før haft store problemer med, og så er Mia Rej kommet tilbage fra sin skade med 14 mål i den første ligakamp i sæsonen. Det er imponerende, og hende skal vi virkelig have fokus på.

TTH Holstebro fik uafgjort 24-24 i den første ligakamp mod EH Aalborg, efter en scoring i sidste sekund fra nordjyderne. Pointdelingen var en skuffelse, men Laura Jensen fastslår at holdet er kommet videre:

- Vi har fået en god snak om det der skete mod EH Aalborg i slutfasen. Der manglede en ro og coolness fra vores side, og det var en kæmpe lærestreg. Det er dog ikke en skuffelse som vi vil dvæle ved, og vi er klar til en ny kamp om vigtige point, slutter Laura Jensen.

Den 9. september spiller TTH’s ligadamer den næste hjemmekamp i Gråkjær Arena Holstebro. Her møder man DM-mestrene fra Team Esbjerg. Køb din billet til kampen HER

Del på facebook