Laura Jensen: Vi ønsker at slutte godt af


16.04.2019 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

Grundspilsvinderne fra Odense Håndbold er modstanderen som venter for TTH Holstebro i runde fem af DM-slutspillet. Opgøret mod det fynske storhold spilles på udebane i Odense Idrætshal tirsdag kl. 18.30.

Før aftenens kamp har TTH Holstebro udspillet deres chance i DM-slutspillet, hvorimod Odense Håndbold har kvalificeret sig til DM-semifinalen med to runder tilbage. Selvom opgøret mod Odense ikke har den store betydning for begge mandskaber, så fastslår Laura Jensen, at man i TTH-lejren er opsat på at slutte godt af: 

- Vi ønsker at slutte så godt af som muligt i slutspillet, og vi kæmper for at få de to point for at komme på tavlen og vise at vi godt kan. Vi har før spillet gode kampe mod Odense, og vi har alt at vinde imod dem, siger Laura Jensen.

Og ifølge TTH-playmakeren bliver der ikke uddelt almisser fra Odense til opgøret. 

- Odense vil 100% gå efter at vinde kampen, og de vil nok forsøge at få overtaget fra start, så de kan få de yngre spillere i brug, siger Laura Jensen og fortsætter: 

- Vores fokus skal være på os selv i sådan en kamp, og vi skal gå på banen med alt tro på at vi kan være med. Det er med den indstilling at vi kan drille dem igen.

Der er blevet trænet hårdt i træningslokalet fra holdet før de sidste kampe i sæsonen. Indsatsen til træning har skabt optimisme hos Laura Jensen før aftenens kamp. 

- Vi har trænet godt de sidste par dage, og det momentum skal vi have med ind i kampen mod Odense. Gameplanen bliver at bringe stor fysik og stå godt i defensiven, det var hvad der lykkedes sidst mod dem i februar, hvor vi gik fra banen med 25-25. Den præstation håber vi at kunne efterligne, slutter Laura Jensen. 

Del på facebook