Lemvig løb med sejren


04.05.2022 | Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Der var forbedringer at spore i kampen mod Lemvig-Thyborøn Håndbold. Desværre var det ikke nok i sidste ende. 

Lemvig-Thyborøn scorede kampens første tre mål, hvorefter TTH-mandskabet kom bedre på plads i både forsvar og angreb. 

Hjulpet frem af publikum i Gråkjær Arena forsøgte hjemmeholdet at indhente Lemvig-Thyborøn-mandskabet gennem det meste af kampen. Det lykkedes dog ikke, og derfor kunne LLTH gå fra banen med en sejr på 37-32. 

Dagens resultat betyder, at 5. pladsen i kvalifikationspuljen en realitet, og at vi dermed skal møde enten HØJ eller Grindsted i kampen om en ligaplads for sæsonen 22/23. 

Porsholdt: ’De lange angreb gav problemer’
Med fem scoringer og en stor rolle i forsvaret blev Mathias Porsholdt kåret til ”Man of the Match by Mr. Arthur”. Selvom det blev til et nederlag i aften, så ser stregspilleren alligevel forbedringer fra seneste kamp.

- Vores angrebsspil flød bedre i dag end det har gjort det seneste kampe. Vi scorer 32 mål, hvilket er godkendt. Problemet er, at vi lukker 37 ind i den anden ende. Deres lange angreb endte med at blive et problem for os, analyserer Porsholdt.

Den mentale kamp i Kolding
På lørdag venter den sidste kvalifikationskamp i Kolding. Selvom opgøret ikke rykker ved den endelige stilling, så mener Mathias Porsholdt alligevel, at kampen har stor betydning:

- Mentalt er kampen i Kolding vigtig. Det bliver en kamp, hvor vi skal ind og arbejde videre med det angrebsspil, vi spillede i dag.

Personlig sponsor for Mathias Porsholdt er NK Cykler.

TTH Holstebro # Lemvig-Thyborøn Håndbold 32-37 (15-17)
TTH Holstebro

Redninger: Ronnie Nicolaisen 7/27 (26%), Josip Cavar 1/17 (6%)
Målscorer: Magnus Bramming 6, Jonas Gade 5, Mathias Porsholdt 5, Rasmus Kier 4, Allan Damgaard 3, Nikolaj Enderleit 2, Nikolaj Markussen 2, Jesper Munk 2, Emil Jensen 1, Christian Jensen 1, Jonas Porup 1. 

Lemvig-Thyborøn Håndbold
Redninger: Svend Rughave 6/26 (23%), Søren Pedersen 5/17 (30%)
Målscorer: Mads Thymann 7, Thomas Damgaard 6, Jesper Kokholm 5, Christian Holm 5, Jorn Smits 4, Nicolaj Spanggaard 4, Frederik Iversen 3, Niels Lindholt 3. 

Del på facebook