Ligatopscorer til TTH Holstebro


26.07.2018 | Af Morten Toft

24-årige Johan Meklenborg skifter til TTH Holstebro på en 3-årig kontrakt. Aftalen træder i kraft den 1. juli 2019.

Johan Meklenborg har i sine ungdomsår haft sin håndboldopdragelse i TTH Holstebro, hvor han begik sig på klubbens talentakademi og spillede sin første seniorsæson på TTH´s ligahold. I 2014 skiftede han væk fra TTH, men når indeværende sæson hos Nordsjælland Håndbold er gennemført, vender den lokale TTH-dreng, igen hjem til rødderne i Holstebro.

- For mig er et skifte til TTH Holstebro – et drømmeskifte. Jeg føler at jeg kan få opfyldt mine sportslige ambitioner i TTH, hvor jeg ser gode muligheder for at skabe resultater, både for klubben men også for min egen udvikling. Jeg er på et punkt, hvor jeg er klar til at tage steppet op i min karriere, og jeg ser frem til at få nye sportslige udfordringer i TTH efter denne sæson, siger Johan Meklenborg, og sætter ord på gensynet med Holstebro:

- Jeg har brugt i alt 15 år af mit ungdomsliv i HH90 og TTH. Det er en klub som betyder meget for mig, og man kan roligt sige, at det har været en rigtig god følelse som jeg har oplevet i forbindelse med mit valg af fremtidig klub.

Den 195 cm. høje bagspiller blev liga-topscorer i 2017/18 grundspillet med 167 mål. Ligeledes formåede Johan at opnå den anden højeste MEP-score – Præstationerne betød en kåring til Årets All Star Hold til Dansk Håndbold Award 2018.

TTH-cheftræner Patrick Westerholm er glad for, at det lykkedes at hente Johan Meklenborg til klubben.

- Skiftet for Johan til TTH er en god case for alle parter. Han er en lokal TTH-dreng der vender hjem i en meget stærkere udgave efter en flot udvikling i Nordsjælland Håndbold. Johan er en spiller som besidder stor kvalitet angrebsmæssigt, hvor han især er dygtig i sit vurderingsspil. Ligeledes er han farlig når han går på mål, hvor han har et godt skud med power. Opgaven for os bliver nu at løfte hans defensiv, således vi også kan drage nytte af ham i vores kontrafase, siger Westerholm.

Johan Meklenborg kan se frem til at møde sin nye klub den 5. september, når Nordsjælland møder TTH Holstebro i anden spillerunde af Herre Håndbold Ligaen. 

ID IDENTITY indgår 3-årig partnerskab som personlig sponsor

Johan Meklenborg kommer til at spille med nr. 24 på TTH-trøjen, og får den Holstebro baseret virksomhed, ID IDENTITY, som personlig sponsor i hele kontraktlængden.  Det personlige sponsorat er en del af virksomhedens partnerskab med TTH Holstebro, som gør virksomheden til ”Guldpartner” i klubben.

Del på facebook