”Lige nu er vi skuffede – men vi kommer igen”


12.11.2020 | Af Louise Boo

Direktør i TTH Holstebro, John Mikkelsen, skal lige fordøje onsdagens exit fra Santander Cuppen. Men han tror på holdet og er sikker på, at de hvidblusede rejser sig og kommer igen.

Toppræstationen mod et godt spillende Mors-Thy mandskab udeblev, og det lykkedes dermed ikke for Bramming & Co. at tilspille sig en plads i denne sæsons Santander Cup Final4. 

- Alle på og omkring holdet havde både håbet og arbejdet godt for et bedre resultat, som havde kvalificeret holdet til finalestævnet. Derfor er vi nu skuffede. Vi mangler lige nu spillemæssigt de sidste 20 % i vores niveau, før vi vinder de afgørende kampe, siger John Mikkelsen.

Hårdt arbejde belønnes ikke pt.

Hos TTH-mandskabet har der den seneste tid været stort fokus på at styrke forsvarsdelen. Og selvom netop godt forsvarsspil var nøglen til den seneste ligasejr, så mangler holdet at ramme stabiliteten i forsvarsarbejdet.

- Vores spillertrup har arbejdet rigtig godt med denne del af spillet, og pt. belønnes deres arbejde ikke endnu. Vi skal fortsætte den gode træning og lægge alle kræfter ind på at få det vendt til vores fordel. Når det lykkes med vores trup, som rummer så meget potentiale, så bliver vi endnu stærkere på den lange bane. Når vi ligger ned – så må vi rejse os sammen, og det er det, vi vil gøre i jagten på bedre resultater, siger John Mikkelsen.

Læs mere om Santander Consumer Bank her

Del på facebook