LINDS Erhverv – ny eksklusiv Business partner i TTH


15.02.2019 | Af Morten Toft

Det er med stor glæde at TTH Holstebro kan præsentere LINDS Erhverv som ny Business Partner i klubben. LINDS Erhverv bliver den anden nye virksomhed i business netværket.  

LINDS Erhverv bliver en del af det nye TTH Business koncept, TTH Fordele, hvor udvalgte Business partnere tilbyder klubbens sponsorer forskellige erhvervsfordele. TTH Fordele har opstart pr. 1. marts 2019. 

TTH-direktør John Mikkelsen glæder sig over at få LINDS Erhverv i det eksklusive netværk.

- LINDS har i mange år været en stærk og trofast sponsor i klubben. Vores samarbejde har udviklet sig meget positivt, og derfor er vi stolte over, at kunne udvide partnerskabet med en erhvervs del, hvor både LINDS, TTH og klubbens sponsorer har fordele af et stærkt business samarbejde, siger John Mikkelsen. 

LINDS direktør: TTH netværket kan give os nye kunderelationer

Stig Lind, administerende direktør hos LINDS, ser frem til at kunne tilbyde produkter til TTH Holstebro's sponsornetværk:

- Hensigten med det nye TTH-samarbejde, er at vi får en større kontaktflade til vores kunder i Holstebro og Struer området. Vi ved samtidig at sponsornetværket hos TTH Holstebro favner bredt, og i det netværk ser vi en fornuftig mulighed for at skabe nye forretningsrelationer. Så på flere områder ser vi frem til at blive en del af netværket, og vi glæder os til at tilbyde specialiserede kvalitets produkter til netværket, siger Stig Lind.

Fakta: LINDS Erhverv

LINDS Erhverv har hovedsæde i Vildbjerg, hvor de beskæftiger 87 medarbejdere. LINDS Erhverv tilbyder et bredt sortiment af dagligvarer, kontorartikler og landbrugsartikler med over 25.000 varer. 

Grundstenen i LINDS Erhverv er varer af høj kvalitet, hurtig levering direkte til din adresse, konkurrencedygtige priser, høj service og nem og enkel bestilling.

Se LINDS webshoppen HER

Udover LINDS Erhverv har TTH Holstebro indgået et business partnerskab med Circle K. 

Del på facebook