Lokal målmandsprofil skifter til TTH Holstebro


28.12.2020 | Af Louise Boo

Det bliver den 26-årige ligamålmand, Ronnie Nicolaisen, fra Lemvig-Thyborøn Håndbold, som sammen med Josip Cavar skal danne målmandsduo i TTH Holstebro i næste sæson.

Ronnie Nicolaisen har underskrevet en 1-årig aftale gældende fra sæson 2021-2022, og med aftalen har TTH Holstebro nu sat navne på klubbens målmænd de kommende år.  
 
- Holstebro og TTH betyder noget helt specielt for mig. Jeg har boet i byen og spillet i klubben tidligere. Jeg kender omgivelserne og en masse gode folk. Det betyder meget at have en fornemmelse af, at skiftet er naturligt og samtidig er TTH Holstebro en fed klub, som har ambitioner om at vinde medaljer. Det vil jeg gerne være med til at bidrage til, siger Ronnie Nicolaisen.
 
Da chancen bød sig var der ingen tvivl om at gribe muligheden for et comeback til TTH Holstebro og Gråkjær Arena:
 
- Det er et stort skridt for mig og en chance, jeg må tage. Jeg er glad for tilliden, og jeg ser det som en god udfordring, hvor jeg i det kommende år kan vise mit spil frem, siger Ronnie Nicolaisen.

En ambitiøs målmand
For TTH Holstebro bliver mødet med Ronnie Nicolaisen et spændende gensyn, da parterne har et fire-årigt tidligere samarbejde på bagen fra 2011-2015. Her var Ronnie Nicolaisen en del af klubbens Talentakademi og udviklede sig under målmandstræner Michael Bruun til ligamålmand hos både Mors-Thy Håndbold og Lemvig-Thyborøn Håndbold.
 
Nu kommer den lokale målmand tilbage til TTH Holstebro, og det glæder Søren Hansen sig til.

- Vi har et stort kendskab til Ronnie, både som person og som spiller, og vi konstaterede hurtigt i vores dialog, at Ronnie Nicolaisen ville klubben, og at han har store sportslige mål. På trods af at vi får Sander Heieren til klubben i 2022, så er Ronnie stadig klar til et samarbejde og vil arbejde hårdt for succes med os som klub. Det tager vi hatten af for. Det viser, at han vil det, og derfor er Ronnie et rigtig godt match til os, siger Søren Hansen.

Søren Hansen, der tidligere har været træner for Ronnie Nicolaisen i Mors-Thy Håndbold, fremhæver hans tydelige kompetencer.

- Ronnie er en høj og stor målmand på over to meter, og han har opbygget stor erfaring med skytterne fra den danske liga. Det håber jeg, vi kan drage nytte af. Så jeg glæder mig til at arbejde sammen med ham igen. Han fylder godt i målet, har et bredt vingefang og er stærk på straffe og nærskud, siger Søren Hansen.
 
Med det nye målmandspar fra næste sæson, Josip Cavar og Ronnie Nicolaisen, siger klubben farvel til de nuværende målmænd, Sebastian Frandsen og Rickard Frisk, som stopper i klubben efter denne sæson.

- Vi vil gøre alt for at Frandsen og Frisk får en flot afslutning i klubben og takker dem for deres indsats, siger Søren Hansen.

Personlig sponsor for TTH Holstebros målmænd er Creativ Company og Advokatfirmaet Smith Knudsen.

Del på facebook