Lokalt talent fortsætter i ligatruppen


15.07.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

I sidste uge kunne TTH Holstebro præsentere nye talenttiltag, bl.a. med en kontraktforlængelse af talentansvarlig Anders Høj. Klubbens indsats på området giver nu bonus for 19-årige Anders Flæng, som i den kommende sæson fortsætter i ligatruppen.

TTH Holstebros talentarbejde har i mange år foregået i tæt samarbejde med den lokale talentorganisation Holstebro Elitesport, der støtter op om talentudviklingen i Holstebro Kommune. Netop dette talentsamarbejde har klubbens unge spiller Anders Flæng været en del af i mange år, hvor han først via sportsklasserne og senere på talentakademiet har udviklet sig til en dygtig højre fløj.

Den kun 19-årige Anders Flæng har i flere år arbejdet tæt sammen med klubbens talentansvarlig og været en del af klubbens spændende U19 og U23 talentmiljø.

- Anders Flæng er en af flere unge talenter, som har udviklet sig flot via det talent set-up, vi har skabt i TTH Ungdom og på Talentakademiet. Her arbejder vi med en god gruppe af unge talenter fra U17 til U23, som alle træner ihærdigt for at udvikle sig. Anders har været én blandt flere U19-talenter, som i sidste sæson kom i ”liga-lære”, hvor de fik mulighed for træning med ligaholdet. Det har rustet dem alle, og de er nu klar til mere ligatræning og masser af kampe på vores U23 hold i 2.division, siger talentansvarlig Anders Høj

Anders Flæng fik i sidste sæson debut på ligaholdet i TTH Holstebro, og skal i den kommende sæson være fast mand på klubbens 2.divisionshold, ligesom han bliver en del af talentprogrammet ”Made in Holstebro” hos Holstebro Elitesport.

PLAN2025 med masser af talent
Hos TTH Holstebro er klubbens talentarbejde et af de fire nøgleområder i strategiplanen PLAN 2025.
Derfor har klubben valgt at investere i flere talenttiltag, som skal være med til at styrke og udvikle talentmiljøet endnu mere, og gøre overgangen fra ungdom til senior elite så god som mulig for de unge talenter.

Som en del af klubbens opprioritering af talentmiljøet har klubben styrket organisationen rundt om talenterne. Klubbens talentansvarlig Anders Høj er ansat på en ny 2-årig aftale, mens klubben har ansat Henrik Bitsch i en nyoprettet stilling som talentkoordinator.

 

Talentpartnere bakker op om talentarbejdet
Ny talentpartner i klubben er Færchfonden, der nu følger Vald. Birn og Holstebro Kommune som talentpartnere. TTH Holstebro takker de tre partnere for flot opbakning til talentarbejdet. 

Personlig sponsor for Andens Flæng er Holstebro Elitesport.
Personlig sponsor for Anders Høj og Henrik Bitsch er Færchfonden.

Del på facebook