Lundsby gravid - Egestorp tager over i TTH


16.05.2017 | Af Claus Sonne

TTH Holstebro skifter til den kommende sæson ud på målmandsposten. Marianne Lundsby er nemlig gravid, og derfor har TTH hentet 23-årige Louise Egestorp i SønderjyskE.

Cheftræner Pether Krautmeyer glæder sig over, at det er lykkedes at hente Louise Egestorp.
- Vi snakker om en ung keeper, der allerede har en hel del rutine og mange kvaliteter - og med masser af udviklingspotentiale. Hun er stærk på mange områder, men jeg hæfter mig måske især ved hendes lange udkast, der er af meget høj kvalitet og vil være en gave til den måde, vi gerne vil spille på, siger Pether Krautmeyer.

Louise Egestorp: TTH er et spændende hold
Louise Egestorp mødte mandag sine nye holdkammerater, og hun glæder sig til at være en del af et projekt, hun kalder "meget spændende".
- TTH er i gang med at opbygge et nyt hold, og det vil jeg gerne være en del af. Jeg overvejede flere muligheder, men da TTH kom på banen, var jeg ikke i tvivl om, at det var det helt rigtige for mig, selv om jeg har været meget glad for at være i SønderjyskE. Jeg glæder mig til udfordringen og det nye ansvar, og ikke mindst til samarbejdet med klubbens målmandstræner. Her er jeg sikker på at jeg kan udvikle mit spil siger hun.

Marianne Lundsby fortsætter i TTH som målmandstræner og coach
Selv om Marianne Lundsby ikke vil være at finde i TTH-målet i næste sæson, vil hun stadig være en del af holdet. Hun tilknyttes nemlig dels som målmandstræner og dels som coach i både klubben og hos Holstebro Elitesport, hvor klubbens talenter er tilknyttet. - Jeg er uddannet psykolog, så rollen som coach og træner for de unge spillere passer mig perfekt, når jeg nu ikke kan hjælpe holdet på banen. Jeg glæder mig til at udnytte de kompetencer, jeg har på det område, lyder det fra Marianne Lundsby.

Pether Krautmeyer glæder sig over at få Marianne Lundsby ind omkring holdet.
- Jeg ville selvfølgelig gerne have haft Marianne til at stå inde i målet, men jeg er meget glad på hendes vegne. Og ud over at være en dygtig målmand er Marianne også en person, der er god til at hjælpe andre spillere. Derfor får vi stor glæde af at have hende med omkring holdet, siger han.

Del på facebook