Målfarlige Mensing: Drømmestart


02.09.2020 | Af Nanna Gantriis - Foto: John Mikkelsen

Håndboldligaen blev bogstavelig talt skudt i gang, da TTH Holstebro vandt 37-32 over Ribe-Esbjerg HH.

TTH fik en yderst optimal start på den nye sæson i Herre Håndboldligaen, da holdet vandt en flot sejr over Ribe-Esbjerg HH på hele 37-32.

En der ligeledes fik en optimal start, var klubbens nye venstre back, 22-årige Aaron Mensing. Med otte mål var den unge spiller en af profilerne i tirsdagens sejr:

- For mig var det stort at komme på banen igen efter den lange pause, som håndbolden har haft. Og da kampen samtidig blev en succes for holdet og klubben, kunne denne sæsonstart ikke være bedre, siger Mensing og sætter følgende ord på kampen:

- Vi fik bedre og bedre fat i deres 7-6 spil, som de jo spiller det meste af kampen. I 2.halvleg slog vi et hul, da vi fortsatte det høje angrebsniveau, og eftersom Sebastian Frandsen blev ved med stå godt, fik vi en drømmestart på sæsonen.

 

Glæder sig til ’hjemligt græs’
Med kvalifikation til kvartfinalen i Santander Cup efter pokalsejren over Lemvig-Thyborøn Håndbold og med ligasejren i Ribe-Esbjerg, er glæden stor hos den skudfarlige Mensing.

- Vi har fået en kanonstart med to vigtige sejre på to svære udebaner. Nu skal vi arbejde hårdt for at fortsætte udviklingen, og vi glæder os til at komme på ”hjemligt græs” i Gråkjær Arena igen. Her skal vi slås for at hente to nye point, siger Aaron Mensing.

Personlig sponsor for Aaron Mensing er revisionsfirmaet Beierholm, Holstebro.

Næste ligakamp for TTH Holstebro er onsdag den 9.september mod Mors-Thy Håndbold i Gråkjær Arena.

Del på facebook