Målfarlige Mensing gør status efter Skjern


09.05.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Aaron Mensing smed boldene ind som perler på en snor i lørdagens opgør mod Skjern Håndbold. Efter kampen blev han forholdt til sit eget spil og holdets præstation.

Selvom semifinalepladserne var fordelt inden lørdagens kamp mod Skjern Håndbold, blev der alligevel gået til stålet i lørdagens lokalopgør. Efter en målrig affære kunne TTH Holstebro sende 'De Grønne' hjem uden point, og dermed er Holstebro-mandskabet fortsat med i kampen om gruppens førsteplads inden sidste slutspilskamp mod Aalborg Håndbold.

- Jeg var faktisk lidt spændt på, hvordan vi kom ind til denne kamp, efter den forløsende sejr i Skanderborg onsdag aften. Men vi gik efter at vinde i dag, og at det er vildt fedt, at vi lykkedes med projektet, sagde Aaron Mensing efter kampen.

’Jeg har det egentlig bare sjovt, når jeg spiller håndbold lige nu’
TTHs nykårede landsholdsspiller markerede sig positivt i opgøret med syv mål og fem assist - heriblandt et mindeværdigt mål fra tremeteren efter endt tid i første halvleg. Aaron Mensing bevarer dog benene solidt plantet på jorden til trods for succesen på håndboldbanen:

- Nu vil jeg helst ikke rose mig selv for meget, men jeg synes da, jeg har ramt et godt niveau igennem en længere periode. Jeg har det godt med den måde, vi spiller på, og jeg har tillid fra vores trænerteam. Alt i alt har jeg det egentlig bare sjovt, når jeg spiller håndbold lige nu, og jeg synes, vi som hold leverer på et fint niveau på nuværende tidspunkt, afslutter venstre backen.

Næste kamp for Mensing & co. er næste søndag, hvor holdet spiller mod de danske mestre fra Aalborg Håndbold. Kampen spilles i Aalborg og fløjtes i gang 16.00.

Personlig sponsor for Aaron Mensing er Beierholm Revision.

Del på facebook