Målrig kamp gav ét point


07.05.2022 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Den fjerde og sidste kamp i kvalifikationsspillet bød på forberedelser, masser af mål og ét point. 

Jesper Munk, Christian Jensen og Jonas Porup sad alle ude med småskavanker i dagens kamp, og dette fordrede til nye opstillinger i både forsvar og angreb. Dette betød at andre spillere tog ansvar, og generelt var det et TTH-mandskab, som var i teten i en lang periode af kampen. 

Især på højre back var Jonas Gade og Nikolaj Enderleit i hopla. Duoen scorede tilsammen 13 mål og gav store udfordringer for Kolding-forsvaret. Et comeback af Kolding i de sidste 15 minutter betød, at de to hold måtte dele pointene. 35-35 ender det i Sydbank Arena efter en kamp, hvor TTH-mandskabet tager flere positive ting med til de kommende knald-eller-fald-kampe

Bramming: ’Vi fandt de gode takter’
- Det var et fokuspunkt for os at få noget gode takter med fra i dag. Det synes jeg vi fik. Alle kom i spil og alle bidrog. Ronnie tog godt fra i målet, og angrebsspillet flød fornuftigt, så der er flere ting, vi kan tage med til de kommende kampe, siger Magnus Bramming, der efter en fin første halvleg gav plads til Simon Jensen på venstre fløj. 

Personlig sponsor for Magnus Bramming er Restaurant Sprød.

KIF Kolding # TTH Holstebro 35-35 (17-19)
KIF Kolding
Redninger: Ágúst Eli Björgvinsson 11/35 (31%), Tim Winkler 1/11 (9%)
Målscorer: Peter Balling 6, Benjamin Pedersen 5, Mats Gordon Krog 5, Emil Jessen 5, Vetle Rønningen 4, Sebastian Bertelsen 3, Jesper Meinby 3, Andreas Elbæk 2, Ágúst Eli Björgvinsson 2.

TTH Holstebro
Redninger: Ronnie Nicolaisen 16/47 (34%), Josip Cavar 0/2 (0%)
Målscorer: Jonas Gade 8, Magnus Bramming 6, Frederik Tilsted 6, Nikolaj Enderleit 5, Nikolaj Markussen 3, Simon Jensen 2, Anders Flæng 2, Mathias Porsholdt 1, Allan Damgaard 1, Rasmus Kier 1. 

 

Del på facebook