Målvogter forlænger i TTH Holstebro


22.03.2019 | Af Morten Toft - Foto: Photo Overlund

Sara Kececi har forlænget sin kontrakt med TTH Holstebro. Den 24-årige målvogter har sat sin underskrift på en 2-årig aftale med klubben. 

Forleden kunne Sara Kececi lade sig hylde som en af profilerne i den afgørende spillerunde mod Viborg HK, hvor en sejr sikrede TTH Holstebro en plads i DM-slutspillet. Nu kort tid senere, kan målvogteren igen juble på ny, og det er med en 2-årig kontraktforlængelse i hånden, som giver hende muligheden for flere præstationer af samme kaliber for de hvide.

Sara Kececi glæder sig over forlængelsen:

- Jeg har været rigtig glad for mit første år i TTH Holstebro; både det inde på banen, men i særdeleshed også det udenfor banen. Det har været et lærerigt år, og jeg ser frem til at fortsætte den proces de næste to sæsoner. At få en større kontinuitet i klubben tror jeg på kan gavne min udvikling, og mit mål er at gøre det så godt som muligt, siger Sara Kececi og fortsætter med ambitionerne til det forestående DM-slutspil:

- Nu skal den have fuld gas i slutspillet, hvor vi kan spille helt frit. Vi skal jagte overraskelserne hver gang, og det bliver spændende om vi kan ryste storholdene i vores pulje. 

Pether Krautmeyer: Sara er en unik person og målmand

Hos cheftræner Pether Krautmeyer er der glæde over at kunne beholde Sara Kececi på holdkortet. 

- Sara er en unik målmand og en unik person. Hun er anderledes end de fleste, men det er vi glade for her i Holstebro, og jeg er sikker på at hun trives i klubben. Hvis man kigger på Sara's kvaliteter som målmand, så er hun igang med at udvikle sin teknik og stil i sammenspil med Michael Bruun, og det kan blive meget spændende at se hvor hun bevæger sig hen i den udvikling over de næste to år, siger Pether Krautmeyer.

Holstebro RejseCenter er personlig sponsor for Sara Kececi.  

Del på facebook