Månedens TTH-profil: Aaron Mensing


02.12.2020 | Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Aaron Mensing er kåret til Månedens TTH-profil efter flotte og kampafgørende præstationer i november måned. Prisen præsenteres i samarbejde med Nørre Vosborg.

Der vist ikke noget at sige til, hvis målmændene i den danske liga er en smule træt af TTHs Aaron Mensing for tiden.

29 gange, eller 5,8 gange pr. kamp, har målmændene måtte se Mensings afslutning ryge forbi dem og ind i netmaskerne den seneste måned. Og scorer han ikke selv, så har han sørget for at give holdkammeraterne gode betingelser og dermed også sejre og point til TTH Holstebro. Bagspilleren har altså været kampafgørende den seneste tid, og derfor er han ikke overraskende kåret til november måneds TTH-profil.

Spørger man Aaron Mensing selv, skal årsagen til det gode spil findes tilbage i oktober måned:

- Jeg ramte ikke det niveau, jeg gerne ville i oktober måned. Så jeg havde nogle gode snakke med trænerteamet og mine holdkammerater om, hvad jeg kunne gøre bedre og tænkte, at nu skulle jeg bare ud og give den en ekstra skalle.

I rivende udvikling
Èn ting er dog at bestemme sig for, at man vil gøre ting bedre. Noget andet er at udføre dem.

- Jeg har den seneste tid prøvet at bygge mere på mit spil, så jeg bl.a. kan blive bedre på assistspillet og på gennembrud. Det gør, at jeg ikke er så forudsigelig for modstanderen og dermed kan være mere målfarlig, siger Mensing og tilføjer at tryghed ligeledes er vigtig for hans udvikling:

- Når min træner og mine medspillere stoler på mig, så føler jeg mig automatisk mere tryg. Jeg er en spiller, der har brug for at være i gode, trygge rammer, og det har jeg fået i Holstebro.

Personlig sponsor for Aaron Mensing er Beierholm.

Del på facebook