Månedens TTH-profil: Allan Damgaard


03.10.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Bare fordi dåbsattesten siger 35 år, og man teoretisk set er i sin ’karrieres efterår’, kan man godt spille som en på 25. Det er Månedens TTH-profil Allan Damgaard et eksempel på. 

Allan Damgaard fik ikke blot en sejr og to gode point med hjem fra kampen mod TMS Ringsted. Han blev ligeledes kåret som Månedens TTH-profil inden opgøret – og med god grund.

Den 35-årige playmaker har været en af hovedpersonerne på TTH-mandskabet den seneste måned, hvilket også afspejles i kampstatistikkerne: TTH’eren er delt ligatopscorer med 40 scoringer, nummer 1 på listen over ligaens mest effektive spillere og i top 3 på klubbens assistliste. Som kronen på værket er Damgaards gennemsnitlige målscore pr. ligakamp i september måned 7,6 scoringer pr. opgør. Rimelig godt gået af klubbens alderspræsident.

- Det er sjovt. Folk spørger om jeg har ramt min 2. eller 3. ungdom, griner Allan Damgaard, da vi spørger ham ind til kåringen. Selv er han mere ydmyg om resultaterne:

- Det kan godt være det er mig, der har prikket målene ind, men det kunne lige så godt have været en af de andre drenge. Jeg synes det har været vildt fedt at opleve den mentalitet, holdet har haft den seneste måned. Vi har stået sammen og holdt hinanden oppe, selvom det har været en svær periode. Det er inspirerende på mange punkter.

35 år og ingen tegn på alderdom
Selvom playmakeren helst vil dele æren med sine holdkammerater, så fortæller Allan Damgaard også, at han har trænet hårdt hen over sommeren for at være den bedste version af sig selv:

- Jeg har haft en god sommer med masser af træning. Det har betydet at jeg har fået 10% mere på mit spil, så jeg vinder flere mand-mand-dueller og scorer flere mål. Men igen er mine holdkammerater en vigtig faktor: De har været med til at spille mig god, så jeg netop kunne komme i de gunstige positioner på banen, afslutter ligatopscoreren.

Månedens TTH-profil præsenteres i samarbejde med Nørre Vosborg
Personlig sponsor for Allan Damgaard er Jens Jensen. 

Del på facebook