Månedens TTH-profil: Christoffer Cichosz


12.10.2019 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Photo Overlund

Stregspilleren Christoffer Cichosz blev inden kampen mod Aalborg Håndbold kåret til Månedens TTH-profil efter flot spil i september måned. Prisen præsenteres i samarbejde med Nørre Vosborg.

Når vi starter på en ny arbejdsplads, bruger mange af os den første tid på at vænne sig til de nye omgivelser: Computersystemet er måske ikke som det plejer, og bøtten med papirklips står på en ny plads. Sådan har jobskiftet dog ikke syntes at være for TTHs stregspiller Christoffer Cichosz; tværtimod.

Med 24 mål over seks kampe og rollen som vigtig brik i begge ender af banen, har Cichosz ikke lignet en, der har haft svært ved at finde ud af systemerne, og (i hans tilfælde) bøtten med harpiks, siden han skiftede fra Skjern til TTH Holstebro inden denne sæson:

- Det er dejligt at få anerkendelsen som Månedens TTH-profil. Jeg synes også det er et bevis på, at jeg traf det rigtige valg, da jeg skiftede til Holstebro i sommers.

Kommunikation og fandenivoldskhed er nøglen
Spørger man Christoffer Cichosz selv, skyldes en del af æren øget kommunikation med de nye holdkammerater:

- Jeg har gjort meget ud af kommunikationen med drengene på holdet. Eksempelvis har jeg forklaret dem, hvordan jeg placerer mig på banen, og hvordan jeg gerne vil have boldene smidt ind til mig. Det tror jeg har været med til at give mig en god start, forklarer 31-årige Cichosz.

Stregspilleren er kendt for sin utrolige fightervilje, og har flere gange i denne sæson markeret sig som en af kampens vigtigste spillere - bl.a. i sin første hjemmekamp mod Mors-Thy, hvor han scorede intet mindre end seks mål:

- Jeg har nok lidt fandenivoldskhed i mig, når jeg træder ind på en håndboldbane, og den mentalitet deler mange af de andre drenge på holdet også. Vi vil vinde håndboldkampe, og det tror jeg også er en vigtig faktor, når man kommer til et nyt hold. Man har ét fælles mål: At vinde!

Personlig sponsor for Christoffer Cichosz er, Jakobsen og Blindkilde

Del på facebook